OH HAPPY LÖRDAG

Nu ska jag bege mig till Ume och hämta upp min prinskorv. Sen ska vi åka raka vägen till hans stuga och mysa! JAG ÄR GANSKA SÅ GLAD JA!
De va ba de ja ville säga. Och att de blåser nå jäkulst.

TREVLIG HELG!

MAGSÅÅÅÅÅÅÅR

har vi haft i Emelis soffa ikväll. SJÄLVKLART för att Erik Saade höll på vinna. Nästan. Trea är faktiskt också bra. Tyck ja.

Annars så har jag äti upp en halvhel BenochJerrys ikväll. Tanken va att jag skulle äta den till ett glas roseevin framför eurovision. Men eftersom vissa satt bänkade för att se schlagern klockan ÅTTA, så råkade jag ju äta upp glassen innan den började. Även. Eftersom den börja klockan nio.

Annars händer det inte så hemskt mycket i mitt liv nuförtiden. Eller så äre kanske det de gör. Dygnet skulle kunna få ha några fler timmar. Men om inte allt för länge kommer jag att känna frihet på kvällarna istället för PLUGGGGSKALLE. Det ska bli skönt. Och snart kommer Jonas hem också. I några veckor. JAG LÄNGTAR SÅ MYCKE! Och nu borde jag sova. För ja ba tjuras och är vaken. Egentligen sover redan mina ben. Och mina armar. Och halva skallen.

GODNATT!


Det är ju nu jag ska plugga

Heltid jobb + heltid plugg ÄR EN LÄTT MATCH.

Hurrahurra! Jag får numera köra traktor på SKEBO. Och gräsklippare. Och jag får numer månadslön istället för timlön. I fyra månader framöver. Och jag trivs ganska så braaaaaaaaaaa. Det är därför jag gjorde ett glädjeskutt tre gånger och log i femtielva år när Jörgen ringde och berättade att jag fått säsongsjobbet där. Så jag tackade alltså nej till gårdarna men hoppashoppashoppas att det finns folk som vill jobba där i sommar också. Så SÖK DÄR DU SOM LÄSER OCH LETAR SOMMARJOBB MEN INTE FÅTT NÅT!




Nu måste!!! jag plugga.
 


RSS 2.0