JAG ÄR BARA SÅ GLAD

Och dålig på skriva i bloggen samtidigt. MEN DE GÖR JU INGET.

Här är en bra låt. Den kan man lyssna på då man solar. Eller då man städar. Eller lagar mat. Eller är ute och springer. Fast inte då man skriver tenta. För man måste sjunga samtidigt. Och då gåre inte tänka.


KLOCKAN GÅR FÖR FORT

JAG HAR SÅ MYCKET ATT GÖRA. Och ändå sitter jag här? Fast bara en minut till... (så kan man faktiskt tänka i flera minuter om man vill). Jag tackar och bockar nästan att solen befinner sig bakom molnen idag. Annars hade jag ju haft ännu en sak till att göra. Gissa vad? De börjar på s och slutar på ola. Och det mina damer och herrar kan ta fleera timmmmmar!
Annars så längtar jag mest av allt till imorrn. För imorrn ska jag äntligen få hälsa på Rebecca och bebis. Och sen. SEN kommer Jonas! Lycka i magen, punkt!!!


YESSSSS!

Jag har som varit lite småorolig att jag inte ska få nåt sommarjobb i sommar.
MEN IDAG FICK JAG... TVÅ! Så idag har jag beslutat mig för vilket jag ska ta. DE KÄNNS BRA och jag ska faktiskt få inskolas alldeles snart. Så då blir det nog kanske lite vårjobb också. Perfekt! Även fast jag int få va ute hela sommarn som jag egentligen vill. Men ibland är fyra veckor lite för lite och ibland ä int pengar ba papperpapperpapper. Ibland är pengar typ en ny dator, en ny telefon, nya kläder, möbler till en lägenhet, en resa eller två och nöjen. (Jaa, man får ta i då man börjar tänka på vad man ska köpa då man tjänar mer än 2000 kr i månaden)!

NU äre säng. Sovgott!


OH HAPPY DAAAY

Jag har premiärat med bikini idag. Och börjat läsa bästaste kurslitteraturen. Och varit på skönaste vårpromenaden i löpartight, INGA VANTAR och med Caje, Anders och Iris. Och så har jag fått jobba på UG med Katta en stund. Och fått ett telefonsamtal som gjorde mig glaaaddd. Nu ska jag föresova-titta på lite glamourama. Finmånda!


CAPSLOCK

BRA KVÄLL IGÅR!
LITE BAKISDAG IDAG.
BADMINTON IKVÄLL?
OCH REDAN MÅNDAG IMORRN IGEN.


pluggfri, braa musik och ett hemligt syprojeeekt

Jag har just skrivit klart min diskursanalys. Det var lite svårt men bara sådär svårt som man själv gör det till ibland. Som med så mycket annat. Nu lyssnar jag på BRAAA musik och väntar mest på att mamma ska komma hem med bilen så att jag kan åka ner och fynda på helens textilbod. MYSIGT!


weheartit


SÅ HIMLA SANT. Jag har världens finaste som känner på min puls då jag är rädd att jag ska få hjärtinfarkt och som har dom bästaste råden och det bästaste lyssnarhjärtat. PUSS!


P.S Jag har spelat lite badminton ikväll. Fyfasen va kul de ääää.
P.S 2. Jag tyck int bigbrother är så himla intressant längre. Ganska småtråkigt faktiskt. Men jag ser de ändå. SÅKLAARRT!


Kan absolut tänka mig att detta är min årets vårsång.



Tänk er nu bara en vårkväll me vänner, allsång, dans och en gräsmatta som nästan är grön! VISST BLIR MAN SUGEN?

Alla hjärtans helg

1. Jag gjorde aldrig högskoleprovet. Sömnbrist och omotivation till tusen vaknade jag med tidigt på lördagsmorgonen. Men det känns okej. Annars hade jag trotsat sömnen och omotivationen och gjort det i alla fall. Jag får lov att förlita mig på mitt tidigare högskoleprovsresultat, gymnasiebetyget och folkhögskoleomdömet och hoppas att det räcker till i höst.

2. Jag har haft en sjuk fin helg med kärlek, PUSS och ♥. Och nu äre mindre än 2 veckor tills nästa gång vi ses! HUR BRA KÄNNS INTE DET!!!

3. Rebecca och Jonas har äntligen fått träffa deras guldklimp som har legat i magen så länge och väntat på att få komma ut. Jag är så glad för eran skull och jag längtar så tills jag får komma och träffa er och säga Hej till prinsen! Tänk att den lilla krabaten som vi känt sparka i magen är ute nu? ÅH! :)

Nu ska jag äta lite lunch och sen hänga me mamma till stan en sväng. Jag har hört talas om en ny secondhandaffär? TÄNK OM MIN DRÖMSKINNJACKA FINNS DÄR?




SNART KOMMER HAN

JAG ÄR SÅ GLAD!!! Det suger bara lite pung att jag ska stiga upp före tuppen imorrn och skriva högskoleprov. MEEN ÄÄSCH och sånt. Jag får ju i alla fall sova breve mitt ♥ inatt och hur bra är inte det!?!! (JAG HAR LÄRT MIG GÖRA HJÄRTAN PÅ BLOGGEN)!

SO LONGKALSONG!


RSS 2.0