Jag visste att dagen skulle komma

Ska jag eller ska jag inte? Jag har ju kämpat och kämpat för att få det såhär.

Vaddå?

JOMEN HÅRET.

Lite långt?


Eller

Lite kort?


Det går int riktigt se på kort men alltså en FRISYR måste jag ha.
Jag är lite less på att vara såhär...raaaak. Lugg kanske? Rak, sne? Uppklippt?


Världens snabbaste Burträsk-vistelse!

Kom hem i fredags eftermidda och åker imorrn på förmiddan.
I fredags var jag me Katta och Tina. Vi shitchattade och drack vin (jag och Katta). Jag drack typ två glas vin och blev snurrig i bollen. (VAD ÄR FEL?) Imorse klev jag upp tidigt och åkte till Umeå på farfars begravning.  Den var fin. 89 gamla år blev min farfar. Många skratt åt alla historier om farfar som bevisar att min kära far är honom upp i dagen! :)
Ikväll har jag umgåts me katta igen. Vi har gjort som på gamla dar och kört lite rally och blivit jagade.
Imorrn flyger jag till sthlm igen och denna gång behöver jag inte flyga ensam. (INTE KUL ATT FLYGA I FREDAGS, NEJ). Men imorrn har jag Henke vid min sida. Sen får jag pussa på Jonas som säkert kommer att lukta surströmming. Men de gör inge!

GODNATT!


Nämen va roligt och så passande

att Jonas fick ett mail imorse om att vi måste leta ny lägenhet nu.
Hon som vi hyr av ska flytta tillbaka hit. Två månaders uppsägningstid men helst så fort vi kan.
Va kul att lägenheterna i stockholm är så lediga just nu. Även att dom är så billiga och att det är precis rätt årstid nu när alla nya studenter just flyttat in i allt som går flytta in i.
Och vad obesvärligt ändå att jag kanske förmodligen ändå kommer flytta hem efter jul och att Jonas då måste ha en billig lägenhet. Det känns som så himla kul att utbudet då minskar en hel aning eftersom vi inte riktigt har tid och råd att leta efter nåt som kostar mer än... 3000?

Nu far jag ut och springer. Kanske att jag hittar ett tomt hus då? Som vi kan flytta in i?





TISSSIDA



Mitt sånt där matfloooow har försvunni. Det är annars min specialite.

Jag har alltid med mig matlåda till skolan och även igår. Men eftersom hela skolan bestämde sig för att gå ut och äta kunde jag faktiskt inte säga emot så att matlådan fick ligga kvar i väskan. Sen for jag till kiropraktikern och efter det mötte jag upp Jonas och vi skyndade oss iväg och käkade sushi eftersom vi ville hinna på demostrationen på plattan. Så då vart de ingen middag lagad igår. Bestämde mig istället för att jag skulle ta me matlådan som jag aldrig åt idag istället. FAST när jag tänkte efter en extra gång kändes inte de så fräscht så då köpte jag mat idag igen. Nu gör Jonas soppa eftersom vi typ inte har någon mat hemma för att vi typ inte hunnit handla och för att vi tappat nåt, typ kanske de där flowet som man har. Alltså rälsen har gått av. Dessutom krockade jag med en tjej idag när jag hade värmt min köpespaj. Det resulterade i att hela pajen flög in i min mage med maten innåt. På tröjan. De va fräscht och fint. Jag skämdes inte.


Jag tycker i alla fall att det var så fint att så många pallrade sig till plattan igår.



Nu ligger jag i sängen och tittar på jonas när han står i köket och lagar mat och det ser spännande ut. Han ska prova göra en helt ny soppa där man först värmer rotgrönsaker i ugnen och SEN gör soppa av de. SPÄNNANDE och jag är bortskämd ibland jag också. SNARK och nu tror jag att jag ska vila till nåt på svt play tills maten är färdig. På återseende!


BLU

Nu sticker jag snart till skolan och jag kan tänka mig vad hela denna dag kommer att handla om.
Har sett abc nyheter nu hela morgonen och det handlar om samma sak. Sen kommer jag att läsa metro i tunnelbanan och det kommer att handla om samma sak. Sen kommer vi att diskutera och vara oense på skolan och om det finns en jäkla människa som tycker att detta är okej kommer jag att brinna av påriktigt.

Klockan fyra ska jag iväg och knäcka ryggen.
Prutt och fis!



Valvak

och

vi har ätit valvaksmiddag ala fetaostfyllda kikärtsbiffar med en touch av peppar, purjolök och grönsaker samt honungsmarinerade rotgrönsaker i ugn med turkisk vitlöksdressing och en kantbädd av spenatblad. (Kanske att jag borde plugga till menynamns-skrivare?)


Sen har vi även ätit upp en heeeeel godiskladdkaka!




Nu är jag väldigt mätt men arg! Hur kan sverigedemokraterna få fler röster än vänsterpartiet?!


P.S Det gick inte att titta på din länk Marie, jättetråkigt. Fast min rygg har blivit bättre så kanske att bara själva länkningen hjälpte? D.S


LÖRDAG

Har sett "här är ditt liv" ikväll. På en tv som har en hel regnbåge som bild hela tiden. Jag har glömt berätta historien om regnbågstvn, hur den blev till, så jag tar det snabbt - Jag tappade tvn i golvet och nu är den förstörd och det var jävligt klantigt och jag visste inte om jag skulle grina eller gråta så jag gjorde inget av de. Ja skrattade istället! Men den går se på, de är huvudsaken och kanske att min pappa bennyradiotvservice kommer klara laga den då han kommer på besök nu i höst. Stackars min pappa egentligen som alltid måste laga tv apparater eller i alla fall "titta lite på dom" då han åker bort.

Jonas sitter och lär sig nåt slags filmredigerarprogram på datorn och jag sitter vid min dator och försöker att inte ha ont i ryggen. Idag när jag pratade med pappa och han frågade vad vi skulle göra ikväll (och jag svarade "se på här är ditt liv"), så frågade han mig om vi blivit pensionärer. Jag kan tyvärr inte göra annat än att skaka på huvudet uppåt. Ibland är vi det och ibland trivs jag faktistk med det. Fast i helgen hade jag velat fara på Petras födelsedagsfest men det är stört omöjligt att röra sig åt massa olika håll eller sitta på konstiga ställen eller dansa eller lyfta glas högt (typ skåla och sånt) för jag har ju ryggproblem. Imorse som sagt var det stelopererad som gällde igen (är värst på morron) och då ringde jag faktiskt naprapatakuten som har öppet på helgen. Dom hade ingen tid idag, bara imorrn. 800 kr endast. Jag sa att jag skulle återkomma imorrn och ifall jag är lika stel då så kanske jag måste punga ut dom där pengarna. För detta går inte riktigt. Jonas vet nog inte riktigt vad han ska göra då han ser mig sådär stel och sne. Han skrattar oftast och då blir jag lite ledsen. Sen kollar jag mig själv i spegeln och inser att det är lite roligt ändå.

Det här är ett mycket sjukt kort men man kan nästan säga att jag ser ut precis sådär, fast rätt väg.



Bara ett av skälen till att jag ska rösta på miljöpartiet på söndag!

Miljöpartiet vill 

  • införa en djuretisk ombjudsman, DjurO, för att stärka djurens rättigheter.
  • att djurskyddslagen skärps och skyddet av djurens rätt till naturligt beteende skärps.
  • arbeta för att djurskyddslagens krav på rätt till naturligt beteende preciseras även för pälsfarmning, även om det innebär att verksamheter läggs ner.
  • fördubbla djurskyddskontrollerna.
  • ge djurrätts- och djurskyddsorganisationer talerätt vid juridiska processer för djurskydd.
  • införa ett uttryckligt förbud mot sexuella övergrepp på djur samt innehav, framställning och förmedling av djurpornografi.





Förövrigt tycker jag att dom röd-gröna ägde debatten ikväll, heja!!! :)


jag sitter fast dåliga fredag

Fredan började så bra igår i mina tankar.
Jag planerade att fara på skolan och sen kika på stan efter höstjackan och kanske ta en liten fika eller två och bara njuta av fredag. Sen hade jag planerat att gå me Jonas och lära mig sticka en speciell stickning klockan fyra. Det hade varit så himla mysigt. 
Men så vaknade ryggjävulen till inatt och låste hela ryggen så nu sitter jag fast.
Som nackspärr ggr 3 i skulderbladet. Har provat röra på mig och provat gå men det känns som jag ska gå av.
Så nu är jag sur. Surfredag. Kanske att jag går på stickningen i alla fall. Grinar och stickar samtidigt, de borde ju gå. Eller så surar jag bara lite till och hoppas att det går över. Jag har en hemsk norrlandslängtan idag också men det är bara för att jag är sur över ryggen. Jag har inte lust med en soffhängsfredag, de är ba de. MEEEN. De går över.





MIN HELG

I lördags var vi och strosa på stan. Jag tog lite kort och sen åt vi på mcdonken och det var typ det godaste jag varit med om. Sen köpte jag en bralla och en tröja fast jag inte äns har några pengar.



Jag tvinga Jonas att gå på röda mattan så att jag kunde ta ett skiitcooolt kort. De blev inte så jätte skitcoolt!


Sen hittade jag den perfekta bilen och när jag gick närmare och fotade såg jag att det var till salu! TILL SALU!



Idag har vi mest plockat äpplen.




Sen har vi skalat en massa jäkla äpplen och bakat äppelkaka och kokat äppelmos.



Och sen har jag klippt Jonas. Fast det har jag inget kort på. Och sen skulle jag även vilja berätta att jag inte har börjat om att snusa men att det fanimej är bland det jobbigaste jag varit med om. Att sluta snusa. Speciellt på helgen. Förstår ni hur svårt det är att se en hel film utan att vilja ta en snus. Eller att äta en god middag och sen inte få ta en snus? Eller att äta en godis och sen inte få ta en snus? Eller att gå på långpromenad och inte få ta en snus? Eller att se på Jonas då han tar en snus och inte få ta en med han? Men jag har jävlaranamma i mig nu. Jag vet att jag klara det och så fort Jonas slutar vara förkyld (som han inte äns är längre men) så ska han också sluta. Då kan vi kämpa tillsammans!


Puss på mina vänner. JAG LÄNGTAR EFTER ER!


KÖÖÖR!

Nu är det påriktigt!
Idag tog jag min första snus klockan tolv och min andra snus klockan fem. Två snusar. Jag har abstinens och känner mig som en levande död men onico är köpt och nu kör jag fullt ut!





HEJDÅ SNUS!

Hej!




Bild 1 är ett päronträd.
Bild 2 är han som jag är så jävla kär i!!!




Världens tråkigaste inlägg

hahaha jag tror jag skrattar åt mig själv så tråkigt detta inlägg är.

SHOOOT


I det här huset bor vi. Längst upp till vänster. På taket alltså.


Här går man in till oss.


Här är våran lägenhetsdörr.





TJA!

Jag har inte kunnat sitta vid datorn så mycket dom senaste dagarna. Jag har haft så jäkla fullt upp. Så fullt upp att jag har lagt mig alldeles för sent på kvällarna. Så fullt upp att jag glömt bort att va hungrig. Så fullt upp att jag önskat att dygnet hade fler timmar. Jag har stickat en mössa!!! Stickat och stickat och stickat. Så mycket att jag fått träningsvärk i armen och så mycket att det känns som att jag har stickor i fingrarna. Jajjemen. Den är klar nu och nu väntar en halsduk, vantar, tjocksockar, mobilfack... jajje!

Annars så kan jag ju berätta för den intresserade att jag har skorper eller vad dom kallar det på mina ögon. Små sprickor. Man kan få det om man har linser för mycket. Speciellt då man är förkyld. Så jag har sammanlagt varit hos optikern tre gånger på en vecka. Och haft glasögon endast varje dag och varje sekund. Rätt behändigt och skönt på morgonen att bara plocka på sig synen sådär smidigt och snabbt men rätt jobbigt och hemskt att gå omkring och se repor hela dagarna eftersom glasögonen är rätt fyllda av såna. Och rätt oskönt och dåligt för självförtroendet att gå omkring och känna sig ful hela dagarna. Det är inte så hemskt som det låter men lite hemskt är det. Imorrn ska jag få ha på mig linser igen för såren/sprickorna/detdär håller på försvinna. Men nya glasögon ska köpas och det rätt fort! Gamla glasögon är inte min grej. Eller kanske att det är det. 3 par glasögon under mina 16 år som glasögonorm. MMM!

Nu ska jag sova för jag behöver det. Min mage har levt jävul me mig hela dan. Det är inte speciellt skönt. Speciellt inte om man har glasögon samtidigt. Me repor på.

Nattinatt!


RSS 2.0