Goddag?

Vad säger man om man vill säga goddag fast på natten? Goddag måste man väl ändå säga på dagen? Man kan ju inte heller säga godnatt för det betyder ju sovgott.
Jag ska snart sova. Men jag har bara ett problem som heter nått i stil  med...bärbar dator.
Jag blir så bortskämd och ligger i sängen och känner mig som en king istället för att sova (jag hoppas att min laptopförälskelse/nöjdhet går över). Det är nog bara ett stadie som alla hamnar i då man nyss fått sin första laptop? (jag är rätt tidig).
Fast frågan är om inte det är en ganska giltig anledning att vara vaken ändå. Iaf om man jämnför med min systers anledning i förrgårnatt. Vi delar rum nu när vi alla är hemma (och vårat hus verkar ha krympt?) Jag var hur trött som helst och hon låg och fnittrade, tände lampan, släckte lampan, tände lampan, BRODERADE, pratade och höll mig vaken. Och hennes anledning var helt enkelt "jag är så uttråkad". Då jag sa "men soooov då" så svarade hon "men det är ju så tråååkigt"!

Igår vare iaf hur kul som helst. Över förväntan. Jag är glad att vi inte orkade stå ut på ballen (där var det nämligen farfarsfardanskväll minus minst tretti ungdomar). Så vi tog oss en välbehövd shott och gick vidare med hoppet långt upp i näsan till station. Där fick jag mig kvällens chock. 
Vi fick nämligen komma in. Och jag berättade till och med att jag egentligen inte hade åldern inne.
Hur nöjd som helst klev jag in och insåg att resten av skellefteås befolkning (som inte var farfarsfarfar minus tretti ungdomar) redan var där. Men jag log för mig själv och sedan slutade jag inte le på hela kvällen.
Det vart en liten mysig oslo-reunion och för ett litet slag trodde jag faktiskt att jag befann mig i Oslo!
Efterfesten som bestod av ca fem pers var också den trevligaste på länge.
Jag och Caje var två mkt glada och nöjda med kvällen-kvinnor då vi la oss skavfötters i Muggans soffa nån gång där vid fem.
Sedan vaknade jag på morgonen och såg att Caje hade förflyttat sig och föredragit att sova i en fotölj istället för breve mig i soffan. Jag ligger nämligen ungifär som ett y med benen och som ett U med armarna då jag sover. Och dessutom är jag helt orubblig. Det går inte att flytta på mig eller be mig vika ihop mig till en pinne igen.
Resten av dagen idag har vi mest spenderat hos marie och på ica maxi. Självklart såg vi på idolerna.
Men efter ett tag började jag faktiskt skämmas litegrand och det känns hemskt att jag fick ett litet pirr i magen då jag såg Robin Bengtssons röda toppeluva! Det betyder att jag skulle kunnat vara en av dom små tjejerna som stod längst fram och skrek.

Nu ska jag nog påriktigt sova (för nu har jag läst alla miljontals bloggar som jag följer).
Imorrn ska jag ha en hurtdag med plugg och pack för på tisdag bär det av till Umä igen. Jag ska då även shoppa hur mkt som helst på mellandagsrean samt klippa mig. (just ja, jag måste ju googla på frisyrer också).

Sovgott (godnatt, goddag imorrn).

DAGEN EFTER

Det var jättetrevlig igår faktiskt.
Förutom att det finns väldigt få människor som jag tycker illa om.
Om jag ska tycka illa om nån ska det finnas en ordentlig anledning.
Igår träffade jag en människa som har av en ordentlig anledning är illa omtyckt av mig.
Denna människa, som är en han, borde lära sig hur man beter sig.
Speciellt borde han lära sig hur man beter sig mot tjejer. Det är ju ett under att han nånsin får en tjej. Slusk! Jag var förmodligen inte heller ensam om att bli utsatt för sveriges... nä... världens mest tragiska raggningsreplik. Jag vågar inte äns skriva den här är alldeles för tragisk och äcklig och SJUK!


Ikväll ska jag käka skrov, skrov, skrov heeela kvällen. Jag är så sugen på ett skrov.
Jag har nog aldrig varit såhär sugen på ett skrov! Det ska bli sååå gottttttttttttttttttttttttttttttt!
Bara en timme kvar. Sedan ikväll ska vi nog bara mysa och umgås för imorrn nalkas det nämligen... fest igen!
Jag kan ju inte direkt påstå att jag känner mig så peppad. Jag lider verkligen med dom som ska festa ikväll igen, haha.
Det låter ju hemskt. Julen är tuff! (och jag har blivit för gammal för tvådagars).

Kurr kurr ( I MAGEN ).


Juldan

Nu är glada julen slutslutslut.
Iaf julafton.
Jag vaknade igår och var säker på att jag hade fått magsjuka. Men det var bara nervösmage som jag alltid får på julafton. (När ska jag växa upp)? Det gick iaf över då jag glömde bort det.
Vårat främmande anlände sådär i tid till kalleanka och före det hann jag och Elin ut i skogen och åka skidor.
Det är inte ett skämt då jag säger att jag var svettig då jag kom tillbaka, eftersom jag försvårade det hela med att använda pappas skidpjäxor ala strl 46? Varför jag gjorde det kan jag helt enkelt inte komma på såhär i efterhand då jag inser att vi hade fler lite mindre alternativ också. Kanske var det för att jag använda pappas skidor också?
Hur som helst så rymdes vi inte i tvrummet eftersom det är lite svårt att dela på en soffa och två fotöljer då man är 16 pers. Resterande själar (först till kvarn är det som gäller vid sådana tillfällen) fick snällt sitta och få fyrkantiga rumpor på kökstolar. Det är risk att få fyrkantiga rumpor eftersom kalleanka helt plötsligt räcker i evigheter.
Helt plötsligt har jag börjat bli less på kalleanka. Även fast kalleanka bara visas en gång per år så måste det ju vara hela sveriges befolknings mest sedda "film". Hela 21 gånger har jag ju sett det även om jag inte minns dom första gångerna.
"Kan du vissla johanna" därremot, blir jag aldrig riktigt less på. Fast jag har alltid tyckt att dom borde visa en vinterfilm istället för en sommarfilm, men den är ju så fin!
Resten av kvällen åt vi. Åt lite till (tydligen så finns det nånstans en regel om att man måste gå och hämta mer julmat fyra gånger). Det funkar säkert om man inte lastar mat för tio pers första portionen.
Sedan hade vi julkonstert i tvrummet. Påriktigt. MIna bröder riggade upp elgitarr och hela köret (okej hela köret bestod av en elgitarr och en vanlig gitarr).
Sedan hade vi cirkusuppvisning. Jag önskar själv att jag vore lika modig och vig som mina småkusiner som vek sig dubbla och gjorde kullerbyttor och klättrade upp på min och min systers skallar. Jag stod bara och var RÄDD hela tiden, men vi klarade det utan skråmor och endast svett. (Det är jobbigt att vara barn).
Sedan avslutades kvällen med lek. Ordleg. Då man sitter i en stor ring och säger ett ord var.
Det mest använda ordet i leken blev ju självklart ordet: bajs. (Kommer man nånsin att växa från kiss och bajs åldern)?

Ikväll äre partay på världshuset (stavning?) och det brukar alltid sluta med en hel del... roliga historer att prata om nästa dag. Haha.

Nöjda barn som rymdes i soffan.


Dom som inte rymdes i soffan är mindre nöjda.


Det är aldrig lätt att duka då man måste tänka osv


Den feta jultomten


Julkonsert


Pappa ville också glänsa lite


Det seriösa cirkusteamet.


Sen hittade jag denna söta bild på kameran. Gibbe och Fritte myser ikapp. Det inte inte ofta dom är för trötta för att bråka och busa med varann (Gibson för trött för att jävlas me Fritte alltså).







GODJUL!

För imorrn är det julafton, hihihi.


Jag va nyss ute och provkörde en skoter. En sån hära tävlningsskoter som kostar alldeles för mkt pengar.
Det var lite hemskt för jag är för svag och för liten för en sån. Jag måste stå upp och spänna hela kroppen för att kunna styra skotern istället för tvärtom - att skotern styr mig.
Så nu har jag nästan ont i kroppen.
Skotrar luktar så otroooligt gott och jag saknar våran skoter. Den kanske inte var världens bästa.



Men jag skulle aldrig ha bytt den mot nånting bättre, haha.


GOD JUL! :D

Musik och pack


BRA MUSIK! (jag har lärt mig att lägga in youtubeklipp nu, hehe).



Dom här låtarna varvar jag mellan idag.
Jag städar och packar. Ska städa och packa alltså. (Det behövs mkt packning över jul).

Caje är hemma också. Fast dock inte nu, nu jobbar hon. Jag blev hemskt glad när jag öppnade dörren igår och såg... just en bajskorv! Ja, hon är brun och har vita tänder. (Inte för att bajskorvar har vita tänder) (Bajskorvar har inte äns tänder). ÄÄh.
Jag fick två fina armband och en ny älsklingströja från Thai! :)
Jag gillar att få presenter.
Köpa också.
Igår fick jag en utmaning. Tre julklappar för 150 kr (helst typ under det också eftersom jag lyckats med att bara ha kvar 150 kr kvar denna månad). Tro det eller ej men det gick! Hur mkt pengar jag har kvar nu vågar jag inte tänka på.
Det är också en anledning till att jag tror att jag åker hem idag. Har nämligen en grym beslutsångest. Idag eller söndag?
Har blivit sponsrad till bussbiljett men jag fick tydligen välja mellan att åka hem eller ta bussbiljettpengarna och köpa mat för ihelgen (öl). Fast eftersom mitt löfte var nykter till juldan så överväger jag ännu mer att åka hem idag. Ja, jag tror det får bli så!

God helg! :)







TÄÄVLIIIIING

Godmorgon! Eller goddag menar jag. Jag har varit vaken sen tio. Caje ringde och väckte mig. Hon kommer ju hem idag så hon ville bara ringa och säga att jag skulle handla rutiga hårdmackor och skinkost, hon har minsann inte ätit det på tre veckor! Nää, hon ringde nog även och berättade att dom landat på svensk mark.
Det ska bli kul att återse bajskorven! :)

Sen har jag ju med en liten tävling här, som inte är min utan det är: www.kanal5.se/gaybloggen  . (Jag vet inte hur man direktlänkar), men hur som helst. GÅ IN DÄR OCH TÄVLA! (eller gör inte det för då minskar mina chanser att vinna). Skämt å sido! Jag vill mest bara se om jag kan ha lite tur nån gång. Och sen vore det ju kul att få en ny parfym.

Här nedan följer instruktionerna, kopierade från gayrobin. 

Tävling!

Jag har länge velat ha en tävling i min blogg men inte riktigt vetat vad jag ska lotta ut. Jag har inte heller velat ha en vanlig utlottning heller eftersom det känns för enkelt och slumpmässigt.

NU har jag dock kommit på det ultimata med en tävling där man får kämpa lite och har chansen att vinna en härlig parfym(värde 3-400kronor) från parfym.se som är sveriges största parfymbutik på nätet.

Hur gör man då om man vill vinna? Det är egentligen väldigt lätt. Allt ni behöver göra är att kopiera detta inlägg och klistra in det i er blogg med länk till min sida, Sedan besöka
www.parfym.se och hitta vilken parfym ni helst skulle vilja ha och skriva parfymens namn i en kommentar tillsammans med mail så att jag kan kontakta dig som vinner.

Tävlingen kommer pågå 24 timmar!   






                             

Nattsvart och en jäkla massa ljus.

Såhär såg min gårkväll ut: (jag prövade nämligen, helt ofrivilligt, att leva helt utan elektronisk belysning).










Jag är ju glad att jag föredrar levande ljus framför lampor.
Fast jag måste ändå erkänna att jag skrek "YEEES!" imorse då proppskåpssnubben var här och fixade allt.



Nu ska jag tvätta lite kläder och laga mat. Biffköttfärsås (mosa gamla biffar och gör en torr köttfärssås av dom).
Det låter ju kanske inte så gott men det blir det. (Om biffarna innehåller fetaost och om man blandar med ris och ketshup.)
Den som inte har smakat får inte uttala sig!

HEJHOPP!




















Pepparkakshus





Kortet gör det ju inte riktigt rättvisa. Ni ska bara veta hur silverkulorna blingar.
Jag ger det iaf 5/5 toaster, ding, benjamiN!
Det är faktiskt ett kråkslott.
För vidare info: www.letmesayasingleword.blogspot.com.

Söndag idag igen. (Ja, tiden går fort).
Caje kommer hem på torsdag.
Julafton är typ SNART!
Jag har ätit biff till middag och nu är jag så jävla mätt.
Jag har choklad i kylen och det känns bara så otroligt underbart att veta.
Jag ska lägga mig i soffan och se one tree hill typ alldeles strax.
Sedan måste jag duscha. Denna helg har varit så jävla duschfri som den bara kan bli.
Jag svär jättemkt i detta inlägg. (två hela gånger).
Det är för att jag tror att jag har blivit smittad av Katarinas tics.

Puss på dig Katta (och Marie och Sara) för en otroligt mysig helg! :)








Goddagens!


HEJ HOPP!
Idag har jag varit på en intervju. Inledde den med att berätta att jag var blöt i röven! Bra första intryck?
Fast förklarade sen varför också. Att jag suttit på en isig cykelsadel som smält. Isen alltså.
Hon frågade också vad jag är mest intresserad av att sy. Då sa jag kläder och gardiner (varför jag sa gardiner har jag fortfarande inte själv förstått). Jag råkade även då nämna att jag har prövat sytt alla möjliga klädesplagg, även underkläder.
Jag är glad att jag inte klämde ur mig att det var ett par stringtrosor också. Då hade hon förmodligen smullit av, tanten alltså.
Extrajobb på Ohlssons tyger är det. Jag hoppas verkligen jag får det.
Dock så känns det inte som det eftersom hon berättade att det var väldigt många sökande. Det var som ett rullande schema. Då jag kom dit mötte jag en som gick därifrån och då jag gick kom nästa. Det är bara en plats dessutom.
Måste bara fixa referenser för det hade jag visst inte tänkt på.
Chefen på mcdonalds och Harriet ska jag ta. Det var länge sen jag pratade med båda. Jag är så dum så jag tror självklart att dom glömt bort mig. Känns jättejobbigt att ringa och säga "hej det är anna andersson, kommer du ihåg mig?". Förhoppningsvis så gör dom ju det. Iaf Harriet. Och Ingela borde också göra det eftersom jag har förmodligen har gjort klumpighetshistoria på mcdonalds.
Dessutom var vi två Anna Andersson på mcdonalds. Då måste jag ju säga "klantanna, duvet". Eller så kanske jag ska nöja mig med att säga "Anna - brunetten"?

Aja det måste lösas idag och helst igår.

Sen ska jag städa och fixa julgranen. Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt julgransbelysning. Eller det var egentligen Katta som tog mig i kragen och drog med mig på jysk och rusta. Hoppas lamporna funkar. Skulle ju nämligen va min vanliga tur ifall dom inte gjorde det.

På återseende!

Melissa Horn

När jag hör en duktig sångerska brukar jag fantisera att det är jag som sjunger.
Nu har jag hittat mitt sound (jag har snart börjat tro att det är jag också).
http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c&feature=channel

Jag känner mig grymt seg och risig idag. Natten bestod av väldigt lite sömn och när jag klockan åtta anlände till skolan kände jag på en gång att det hade gett mig mer att ligga kvar i sängen och fantisera ihop innehållet i föreläsningen själv istället eftersom jag bara lyssnade med typ näsan. Och alla som är någorlunda kloka vet att näsor inte kan lyssna.

Nu ska jag pyssla i lägenheten. Packa upp grejer och klä min lilla julgran utan julgransbelysning. Ica får skylla sig själva för att dom inte hade någon belysning. Eller får jag skylla mig själv för att jag inte ids leta någon annanstans?

Igår sade min syniska sida att jag skulle finna en julgransbelysning i förrådet här. Jag ska göra ett försök att kolla.
Frågan är ifall jag kommer bli rädd eller glad om det stämmer?
Det betyder ju isåfall att jag är synsk. Det betyder då också att det kommer att komma en inbrottstjuv på våran balkong, att det spökar här och att jag kommer att bli väldigt fet.









Lördagkuell

Det är en väldigt lugn helg ihelgen.

Igår lagade jag ju middan. Den vart jätteful. Redan i ugnen insåg jag att jag inte lyckats göra som på bilden eftersom allt hade smällt ihop. Men jag försökte så gott jag kunde att lägga upp det fint.
Smakresultatet blev iaf gotttttttt!!!
Dock så hade det varit godare med en lagrad ost men eftersom jag tänker ekonomiskt (även fast mammapappa betalade, dum som jag är), så blev det ju självklart extras färdigrivna ost.
Så det var the only big minus.

Nu sitter jag och väntar på Muggan och Peter. Dom kommer efter hockeyn.
Jag har bakat en kladdkaka med mariannefluff och marsmallows (recept från aftonbladets godaste kladdkaka 2008).
Jag har längtat i ihjäl mig efter att baka den men det har aldrig blivit av förr. Hoppas den är gooooooo!

Nu måste jag snart börja rappa mig in i duschen och duscha bort mitt smörhår.
Fastnade lite för länge vid datorn och tillverkade mig och mina vänner till southpark.


Emeli


Jag



Marie



Caje



Katta (förlåt för att du blev en svartrockare).


Gör en egen här:  http://www.sp-studio.de/ 

SKEPP O HOJ!


Matmat

Jag har tagit en liten paus i tentaskrivandet innan jag sätter igång och gör slutspurten.
Sitter och knaprar på rostade mandlar med russin. Skitgott! (Dessutom nyttigt för den som bryr sig om sånt).

Jag har hittat en blogg som jag följer slaviskt. Har nog nästan kollat igenom hela bloggen.
http://kryddburken.wordpress.com/ - gå in och bli hungrig NU!

Fann även morgondagens middagsplaner där.
Ska bjuda mamma, pappa och Katta på middag.
Vad säger du Katta, bli du nå sugen? HIHIHI



Jag längtar då så otroligt efter att ta den första tuggan.
Men jag längtar nästan lika otroligt efter att tillaga.
Det är så spännande med maträtter som man aldrig lagat eller smakat förr.
Frågan är väl bara om jag lyckas göra det korrekt och det viktigaste av allt, kommer min version också att se sådär proffsig ut? (egentligen är nog det viktigaste att det smakar bra).
Jag måste bara komma på nåt att äta till. I det där receptet ska det bara ätas sådär. Det tycker jag känns tunt.
Pommes, ris, couscous, klyftpotäter?


Denna speciella man

som jag tycker så mycket om.
Nu när jag skriver man så menar jag en gammal-man. En far med barn lika gamla som mig själv och äldre.
Eftersom pappa jobbar med tv så har vi alltid haft flitigt med besök av vissa människor under åren.
Människor som vill ha lite råd och svänger förbi lite då och då  för en liten fråga eller två. Oftast stannar de en stund och pratar om allt mellan himmel och jord i samma veva också, väldigt sociala människor alltså.
Skygga människor svänger helt enkelt inte förbi hemmet för att ställa en fråga. Nä, i dagens moderna samhälle kan man ju ringa och för att inte tala om mejla.
Hur som haver så har denna man kikat förbi lite då och då genom åren.

Imorse när mamma for på jobbet väckte hon mig och berättade att det skulle komma förbi någon och hämta en tavla någon gång under dagen.

När det sedan knackar på dörren och jag öppnar inser jag att det är denna man. Igen. Skillnaden från våra forna möten är att han nu inte är här för att diskutera tvapparater, nej nu är han här för att köpa tavlor.

Jag bjuder in han och genast inleder vi ett samtal om hundar, som sedan går över till tavlor. Som sedan går över till jobb, utbildningar...framtidsplaner. Hans jobb, presenter... lite jobb igen, ännu mer prat om hundar... En visningtur i huset. Mer prat om hundar. Samtalet flyter på så lätt att jag skulle kunna tänka mig att bli en riktigt kompis med denne man.
Innan han bestämmer sig för att gå härifrån hinner vi också bestämma att det bästa vore om han kom tillbaka lite senare idag och hämtade tavlan istället. Eftersom han också önskade få den inslagen och att jag inte riktigt kom ihåg priset på den (för att jag praktiskt taget sov då mamma berättade för mig imorse) så tyckte vi både det var den bästa lösningen.
Sen pratade vi lite till om hundar innan han gick.

Efter några timmar när mamma är hemma igen, kommer han tillbaka.
De sätter sig till och med ner i köket denna gång.
När de suttit och pratar om allt mellan himmel och jord åker han iväg, överväldigad av både tavlan och inslagningen av paketet.

Jag kan inte låta bli att le för mig själv för sådana där människor önskar jag att det fanns fler av. :)



Min dag

Har gått ut på att inse att jag vill ha ett barn nu.
Jag har nämligen hållit i ett litet mirkakel idag. Med pluffsiga, mjuka kinder och skrynkliga små fingrar. :)

Men dock så inser min hjärna före mitt hjärta att jag inte har någon Karl att skapa barnet med.
Jag måste nog snällt vänta några år till!

Tills vidare får jag väl helt enkelt låtsas att mina kompisars barn är mina barn, haha.


Från en sak till en annan så är jag lite besviken på mig själv. Jag har blivit vinterslapp!
Jag har faktiskt varit flitig och tränat överraskande mkt hela hösten och jag har faktiskt märkt resultat också (eller inbillat mig).
Hur som haver så är båda delarna positivt.  
Nu är det bara det att det var ett tag sen jag gjorde nåt mer ansträngande än prommisar.
Så idag bestämde jag mig för att köra lite yoga.
En övning går ut på att stå på alla fyra (nu menar jag händerna och fötterna, inte knäna) och sedan lyfta upp ett ben åt gången 30sekx5. Jag bestämde mig efter första gången att ta ner sekundrarna lite så det blev 10sekx5 istället. Dessutom räknade jag sekunderna så fort så det kanske gentligne var typ 4 sek. MEN OJ SÅ JOBBIGT!
Den som orkar göra 30 normala sekunder blir helt enkelt min förebild!

Nu är det natt och förberedelse för en härlig dag imorgon fylld av plugg! Godnatt!

Jul, jul strååååålande jul!

När jag och Katta var påväg hem till btk i torsdags bestämde vi oss för att sjunga massa julsånger. Såhär gick det;
"jul, jul strålande jul gläns över... ?"
"lusselelle, lusselelle elva nätter före jul, lusselelle, lusselelleelva nätter före jul. Du äääro...... ?"
"Det strååålar en stjärna förunderligt blid... ?"
"När juldagsmorgon glimmar, jag vill till stallet gå... ?"
"Jag såg mamma kyssa tomten jag... ?"

Om man kanske skulle sätta ihop alla dessa "börjnar" till en sång så skulle det kanske bli 1/10 av en julsång?
Kan någon förklara för mig var mitt julsånsminne har åkt iväg? I benet? Eller så kanske jag har ätit bort det?
Kan någon också förklara hur det kommer sig att jag och Katta kunde exakt lika mkt (lika lite) på varje sång vi sjöng?


Idag har jag bakat mitt första pepparkakshus. Det blev fruktansvärt fult. Det var verkligen inte planerat utan jag, Emeli och Tindra var på konsum och letade babykläder (vi kom på efterår att vi inte äns tittade efter det). Hur som helst så stod bara pepparkakshuset där framför oss och i min värld så gäller regeln "när du ser ditt första pepparkakshus för året måste du baka det". Sagt och gjort. Två st blev det också. Jag tog hem mitt och mamma tyckte det var det finaste hon sett. Jag blir lite ledsen när jag hör henne säga det för då börjar jag inbilla mig att hon ljuger om allt jag tillverkar för att vara snäll. Mitt pepparkakshus var nämligen fruktansvärt fult. Det var snarare påkletat för att bli gott. Alltså bakade jag det med större känsla för att äta upp det än att det skulle vara estetiskt tilltalande.  Jag har redan ätit upp ena sidan av taket. Det var GOTT!

Även så passade Emeli på att plocka ner förra årets pepparkakshus. Ja, det är inte ett skämt att hon har haft framme dom under ett års tid. (Helt orörda dessutom). Jag må vara en pepparkakshusälsklare men att ha framme ett pepparkakshus under sommaren skulle för mig vara strängt förbjudet och inte det minsta möjligt. Förbjudet för att det inte är tillåtet på sommaren och omöjligt för att det omöjligt skulle kunna finnas någonting kvar av det. Där kommer också min största fråga till Emeli (och ett citat av Adam som jag aldrig kommer att glömma). "Jamen du kunde väl åtminstone slickat påre?"

Eftersom jag just nu är väldigt insnöad på pepparkakshus så tänkte jag bjuda på två bilder av mitt och min systers pepparkakshus för något år sedan. Planen var väl egentligen att ställa upp i Skellefteås snyggaste pepparkakshus men när resultatet var färdigt blev vi helt enkelt för rädda att vi inte skulle få några röster.







RSS 2.0