HARREMIN

Nu är jag NERVÖS !

Inte för imorrn eller lördag. Men söndag! AAAHHH!!!!

Imorrn bilar vi ner till Stockholm. Jag, mamma, pappa och Henke. Och innan söndagförmiddag ska jag ha hunnit me: flytta in i lägenhet, kollat på huset, lärt mig köra bil i Sthlm, gå på stan, äta middag ute, hälsa på Henkes jobb, åka tunnelbana och packa ännu en gång.

Packa ännu en gång? JOOO, på söndag FLYGER jag ensam till båstad. Jag är så räddsåräddsårädd ! Det är nästan lika bra att jag lär mig dricka kaffe nästan nu på en gång eftersom min sömnbrist kommer att vara total. Jag kommer förmodligen att bajsa ner mig också, eller tvärtom eftersom min mage reagerar lite tvärtom i nervösa lägen. HUJEDAMIG!

Då undrar ju alla som inte vet, varför i fasen jag ska flyga ensam till båstad då jag nyss kommit till Sthlm.
Jooo, för familjen jag ska jobba hos (förmodligen ska jobba hos, arbetsintervjuen som skulle vara blev inte av) ... (istället ska jag typ ha arbetsintervju i en vecka) vill att jag ska komma ner till deras stuga direkt och lära känna dom. (Barnflicka eller NANNY som jag hellre vill kalla det) så att jag är förberedd på måndag nästa vecka då arbetet startar. JASI SÄGER DÅ JAG ! När denna vecka är över ska jag aldrig i hela mitt livflyga flygplan. Det är också väldigt sjukt hemskt att jag inte hunnit bli nervös över att träffa familjen än riktigt. Eftersom flygplansresan tar upp all nervösitet i världen. NÅJA !

Nu har jag packat och donat och färgat håret och ögonbrynen, rakat benen och målat naglarna. Varför vet jag egentligen inte?

TJOFRÄS!

Nu måste jag ta en snus och sedan invänta Jonas så jag kan få en trygg famn att somna på inatt. ;P

SÅ LONG! KALSONG!


Få se nu

Funderingar i mitt huvve.

Ett, två, tre, fyra, femsexsjuåttaniotioELVA skor.
Alla byxor.
Alla tröjor.
Alla klänningar.
Allt.
Hela garderoben.
Dagens tankebana "Denna kan va bra att ha då jag ska måla eller kaske färga nåns hår kanske..."

Dagens lärdom. DET. GÅR. INTE.

Och skor... Jag har för många skor men samtidigt för lite. Det är konstigt hur det kan gå ihop egentligen men det gör det.
Tycket det är skitsvårt.

SKITSKITSKIT svårt.
Så jag äter en bulle istället. Bara en fast det egentligen från början var två. Men jag såg en svart, stor, hårig klump smyga i ögonvrån nyss. Sedan försvann min älskade bulle. Jaja.

Just nu hör jag tvättmaskingen som tvättar. Det låter klumpklumpklump KLAMP PANG. Det är tre par bruna skor där inne som planeras bli vita. Ett par av dom är jonas. Ska även tvätta hans jacka sen också. Av snällhet bara kan man kanske säga om man låter bli att berätta att det är mitt fel att den är smutig. Så då var det berättat också. Så av ren tvungenhetssnällhet tvättar jag den. Och för att jag tycker han är väldigt fin. Både han och jackan. Kanske att jag får låna den nån fler gång? Då jag inte äter dressing med hambrugare kanske man kan bestämma i förväg?

Nu: ut och springa.
Sen: Äta bullar i badkaret.



prutt

Mkt kan hända på en och samma sekund.
Eller i mitt fall på en och samma två dar.

Jag har ett datum
Ett helt riktigt.
Två faktiskt tillsvidare. Eller tre om jag tänker efter. Säkert fyra också.
Jo 31 juli - sista arbetsdan.
31 juli eller 32 juli, eller kanske båda två - feeeest ! (jag skojade om 32 juli, vad trodde ni?)
1 augusti - lägenhet fådd.
1,2,3 augusti - Flytt till stockholm.
4 - augusti - arbetsintervju !!!!!!!!!

Ihelgen vet jag ingenting. Allt jag vet är att jag ska göra pilates om en stund, hoppa in i duschen och göra mig FRÄSCH, cykla till jonas och äta middag, köpa godis och dricka ett litet glas RÖTT vin. Och vet ni vad? Denna lugna, sköna, härliga fredagskvällen är det bästa jag kan tänka mig just nu.

Det är så roligt hur olika det kan vara. En del gånger tycker jag att en sådan kväll känns som det mest tråkiga i världen. Och andra gånger är det det enda jag vill. Fast, så konstigt kanske det inte är. Jag menar, är man alltid sugen på köttbullar? Eller är man ibland sugen på korv? Ja, just de.

MYSPYS!





Jaaha.

Idag på jobbet tänkte jag på hur skön denna kväll skulle bli.
Jag tänkte att jag skulle äta middag, fara ut och springa, ta en skön dusch (duschen har jag längtat efter hela dan, även om jag har duschat hela dan, UTE). Hur som helst. Sen planerade jag att ta på mig myskläder och lägga mig och läsa. Kanske pyssla me nå saker, typ kläder. (Varför älskar jag typ att rensa min garderob?).
Iaf. Kom hem efter jobbet. Frös ihjäl. Råkade somna. Vaknade och åt. Satt mig sedan vid datorn och kollade på lägenheter. For ur och sprang. Kom hem. Kollade lite till. Kom på att jag älskar hästar. (Snilleblixt). Kollade på blocket. Fann en häst. Skrev ett mail. En häst som jag kan vara medryttare till alltså. Jag ska inte köpa en häst. Än. Det ska jag göra då jag blir stor. Jaja, sen webcamade jag med Jonas. (Våran nya grej). SEN. Ja sen blev klockan såhär mkt.
Jag har inte äns duschat. ÄCKLIIIGT! Eller bara helt sjukt att klockan är mkt. Joo, jag har ju hunni äta tre rismacker me ost också.

Men nu måste jag alltså snart sova. Jag är grymt besviken på att klockan gick såhär fort. Jag ville ju verkligen ligga i uterummet och läsa en bok när klockan va halvnio. Älskar när klockan är halvnio förresten. Kom jag på nu. Jag vet inte varför. Halvnio på kvällen är som ett mellanting. Klockan sju är för tidigt för att ligga och läsa. Om klockan är sju ska man egentligen göra nå annat, typ springa. Men klockan tio är typ försent för att lägga sig och läsa. Om man nu inte ska läsa i sängen innan man somnar. Men jag älskar ju att läsa inte i sängen, typ i uterummet. Jaa.


En FRÄSCH kille! Snäppet fräschare än Robert Pattinsson till och med. Det är svårslaget. ;)

Nu äre dusch, sen SÄNG!

BAJBAJ


Vad tog orken vägen ork?

Jag tror jag orkar på en ork.

TRÖTT SLUT KAPUTT är vad jag är idag.
Antingen beror det på att jag har jobbat.
Eller så beror det (mest troligt) på att jag inte har återhämtat mig från helgen.

Jag och katta ska iaf

anna säger:

Jag vet inte? Kanske inte nåt jättejätte överansträngande? För jag är fanimej SLUT!

Katta säger:

jag är också helt dööööd

anna säger:

Jaaa men då kanske vi bara ska sitta i bilen?

sitta i bilen!

HEJ HOPP!


rubrik.

Goddagens!

Jag har typ nästan just vaknat. Eller för en timma sen. Jag blev mktmktmkt sur på mig själv då jag trodde klockan var nio då den egentligen var tolv. Anledningen till detta försovande är att min mobil dog inatt så jag ides rent inte ställa nån väckare. Och när jag frågade mamma varför hon lät mig sova så länge svarade hon "jag har slutat väcka er nu". Tack!
Men nu har jag kommi över det.

Solen skiner ute och jag funderar just nu vad jag och Caje ska hitta på idag. Långnäset kanske är lite fel idag eftersom solen ändå inte skiner samtidigt som den gör det. Jag är en frusen människa som sagt.

Igår ´var jag en hel aningens bakfull och planerade att bara åka in på trästocks ett tag, sen fara hem när som helst eller aldrig. Typ så. Mina bröder ville ta sig en öl så dom frågade om jag kunde köra. Jag svarade då rakt och ärligt att jag kunde det men att jag skulle hem då jag ville hem. Eftersom meningen med kvällen INTE var att vara fyllechaffis.
Vad tror ni då? Klart man inte kan fara hem då man vill. En underordnad chaufför är vad jag va. En liten lillasyster som inte får bestämma. Men det var ändå trevligt. Jag blev lite kär i JohnME och jag missade såklart deportees, vilket var väldigt synd. MEN.

Så backar jag till onsdagen också. Jag var fruktansvärt peppad på den kvällen och jag förstår varför. Det var faktiskt grymt trevligt. Återseende av Oslovänner. Eller ja skellefteåvänner. Vänner. Utgång på station, dans, skratt och... efterfest (LEK). På efterfesten var det ett dagis. Vi lekte och vi lekte. Dansade, hängde uppåner, skrattade, sjöng, åt leverpastej med beasås. Osvosv. Sedan slockande jag och Caje i Tomas föräldrars dubbelsäng. Dan efter skyndnade vi oss till korvsivars och käkade. Sedan begav vi oss på vandrande ben till Anders för atthämta bilen. Den började regna, åska, regna, åska, regna och åska. Vi blev så blöta att det rannnnnnn. Sedan körde jag och Caje hem i bara underkläder me maxvärme i bilen. MKT LYCKAT!

Ikväll ska vi äta födelsedagsmiddag för papa. Sedan ska jag få återse Jonas (tre dagar sen sist) ha ha.
Imorrn äre fest igen. FESTVECKAN kallar jag denna vecka!

NU SKA JAG UT OCH INTE KUT!

SOMMARNATT

När vi svävar fram i mörkret? aaha?
Jag och Katarina har svävat vädigt mkt ikväll. I gräs och i bilen men mest har vi blivit rädda för ett jättestort ansikte.
Det kanske låter lite konstigt men det är burträsk en tisdagskväll?

Annars så ligger jag i min säng nu för första gången på.... väldigt länge. Kanske därför jag inte har somnat än?
För att jag har vant mig för mkt med att sova med någon vid min sida. För att den människan sover i Umeå nu. Som jag gjorde inatt. Jag har förresten shoppat idag också. Äntligen fick jag gå på MONKI. Och SOOOOM... jag blev besviken. Men jag köpte ändå ett par braller och ett skärp. Det var mer eller mindre ett tvång. Hur som helst så är jag ju nu vaken sent. Varför vet jag inte. För trött är jag. Det blev jag redan klockan elva. Min mat och sovklocka är i full rusch. Förutom att min matklocka inte riktigt funkar så bra. Eller vad skulle din mage säga efter 5 frysta bullar? Min mage säger bara stopp i cirka fem minuter. Just nu tänker jag faktiskt på bacon. Det är konstigt att jag alltid ska tänka på bacon då jag ätet något för sött, sliskigt eller degigt. Men bacon tänker jag på. BACONBACONBACON. Men jag har redan borstat tänderna. Och lagt mig i sängen. Inte orkar min sovklockskropp gå till köket och steka bacon. Det får bli imorrn. Då jag förövrigt antagligen inte kommer vilja ha bacon längre. Då kommer jag säkert bara vilja ha ägg. Eller fruktsoppa, som jag mest av allt är sugen på typ jämt nuförtiden. Ända sen dagen efter stadsfesten då jag både var törstig och hungrig. Då är fruktsoppa SKITEN (the shit).

Imorrn hoppas jag på sol. Då ska jag på långnäset. På kvällen kanske det blir fest? Station 8?
Torsdag trästocks och deportees. Fredag trästocks? Lördag? Söndag? Tacos? Sen två jobbveckor.
Och sedan fläng igen. SOM jag flänger nuförtiden. Även om det inte är speciellt långt.
Men i augusti flänger jag ända till Stockholm. Min mage oroar sig lite. Mest för att flyga. Inte för så mkt annat.
För man måste lita på att det ordnar sig. Dvs att jag kommer att få jobb, lägenhet och plugg iordning. Eller hur?
Sa jag förresten att jag kom in på skola i umeå i höst? Sociologprogramet. Men att jag inte ska gå. Om det hade varit förra året... kanske jag inte skulle varit påväg till stockholm snart?
Kanske att ödet finns?
Kanske är då ödet att jag ska bli en morgonmänniska?
(Jag har vaknat tidigt varje morgon, dvs. Det var SKITLÄNGE sen jag sov till klockan elva).
Om man inte räknar med dagen efter stadsfesten. Dagen efter stadsfesten kan man egentligen alltid få plocka ur kalendern. Om man själv vill välja.
Skitlänge är förresten kanske inte är så himla länge då jag tänker efter.
Men tillräckligt länge för att jag inte ska komma ihåg när jag sist sovde länge på morgon (förutom dan efter stadsfesten som inte räknas).
Men kanske också att jag inte har så bra minne. Jag minns helt enkelt inte äns om jag har bra minne eller inte.


Nu ska jag sova. Utan snarkning i mitt öra. Undra om det går? Kanske jag måste ta på mig öronproppar av ren vana?

SOVGOTT!


KOM IGEN NU

-arbetarjäkel!! Du har många motgångar att möta.

Sa en liten söt gumma till mig idag faktiskt när hon skulle förklara att hon minsann brukar tänka så när hon måste göra nåt lite mindre roligt arbete.
Sedan berättade hon att hon gärna ville skrubba upp sopförvararen själv (vad heter det egentligen?).
Sedan skrek hon till lite innan hon gick att hon kanske möjligtsvis kunde få en liten prick i himlen om hon gjorde det.

Då skyndade vi oss tillbaks till skebo och gjorde nyttig i helt onyttighetens hethetsarbete. Vi tvättade alla hanskar i handfatet. I brunt vatten. Sen hängde vi upp dom i torkskåpet. Även fast vi stod just breve en livs levande tvättmaskin.
Vi försökte med allt vi kunde att liva upp en gammal hanske som blivit stenhård. Och vi skrattade lite åt att den hade format sig till en hand med uträckande fuckufinger, sen kastade vi den i soperna och sa i kör (nästan) - nu får vi en prick i himlen.

Prick i himlen ska jag även ha för att jag tog mig ut och sprang före middag i regnet. Fast jag redan varit ute i regnet. Och fast jag är bakis gånger två, tre, fyre fem. Inte för att jag söp igår. Utan för att jag är det som jag redan skrivit om en gång. Dubbelsidigdubbelbakis (skrev jag inte men det är iaf vad jag är) eller har varit. jag tror det börjar släppa.

Jag tror bestämt också att min bloggtorka och skrivtorka och allt som katarna klagat på också börjar släppa.
FÖR JAG ÄR INTE KLAR ÄN.

Jag tänkte nämligen också berätta att anledningen till min dubbelsidigadubbelbakissjuka sitter i sig på en måndag är för att jag körde tvådagars ihelgen. Även fast jag drack lite mkt som jag kunde ha druckit på en kväll. På två dagar. Fastän jag var lika full som om jag hade druckit trekvällar på en kväll. Båda kvällarna. osvosovosv. Jag hade iaf trevligt. Mkt trevligt. Åt lite för mkt sås. Spillde lite för mkt sås på Jonas jacka. Spillde lite för lite vin. Drack förresten lite för lite vin också. Kanske att jag inte drack något alls. Kanske jo. Så var det. Sedan blev mina skor smutsiga och mina pengar försvann ganska enkelt även fast jag inte hade tänkt mig att dom skulle försvinna så enkelt. Men allt är ganska enkelt. Eller inte enkelt.  Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Om jag ska ut och spela discogolf eller frisbygolf eller vafasen det heter egentligen påriktigt. Eller om jag ska ta ett bad? Eller kanske bara duscha. Duscha borde jag förresten inte äns fundera på eftersom det egentligen är en lag. En osynlig en som alla borde ha vett att följa då man har svettats mer än en gris. Varför man egentligen säger gris när en gris inte svettas mer än en människa är egentligen ett mysterium? Men svettig som en gris, glad som en lärka, stor som en oxe, hungrig som en get osv osv. KÅT SOM ETT DJUR! Jaaa ni hör ju.

Nu hade jag tänkt avsluta med en bild.
Men jag kom inte på vilken bild så det sket sig.
Jag har inte tagit nån ny bild på minst hundra år.
Det ska jag bli bättre på!



ADJÖ!


Morrnmorrrn

Jag har just ätit mina två mackor me leverpastej och gurka.
Idag är det fredag! Och fredagar på Skebo går alltid med en väldans fart.
Ikväll äre burträsksvängen och imorrn stadsfestesn.
SOLEN SKINER INTE! Men jag hoppas den ändrar sig och kommer fram igen.

Nu har jag skrivit en liten rad eller två, eller tre fyra fem sex ja vet int. Så nu kan Katarina vara nöjd.

Nu ska jag skynda mig och cykla på jobbe. Jag hoppas inte jag behöver rensa kattbajs idag igen.

HA EN TREVLIG DAG! :)


RSS 2.0