HELGEN SOM GICK FÖR FORT

Finaste Jonas har jag fått pussat på. Oharremin. Hjärta. Fina helg. Och nu äre bara (BARA!!!) 4 veckor kvar tills nästa gång. De är ju ändå tre veckor mindre än sju. Och sju är en hel evighet för mycket. Distansförållande upp i rumpan skulle jag vilja skrika och ibland undrar jag bara om jag var dum som flyttade hem före Jonas. Men att längta är också fint. På sitt sätt. Ett tag i alla fall. Men inte sju veckor. Det är ju fasen ett helt år (för en myra i alla fall).

Nu ska jag ut och löpa. Jag vart så jäkla sugen idag när jag och Katta var ute. Assfalten har ju fasiken kommit fram på storvägen. Det är bara helt fantastiskt! Jag och Katta har tillome promenerat i SANDEN idag. I sandtage i lappvattsheden. Sen har vi suttit på varsitt liggunderlag och tittat på renar som spatserat förbi medan solen har värmt kinderna (i alla fall lite). VÅÅÅÅÅÅR!


UT OCH KUT!








24de dagens bild: En bild som gör dig glad


Jag blir ba glad!

Och ännu gladare blir jag då jag tänker på att jag ska storstäda toan nu. Varför blir jag glad av de?
JOO, för jag har lovat att städa den eftersom min moster och morbror ska bo här från tors-sönd och ta hand om smådjuren här hemma. Och varför ska dom de då? Jooo, för att vi ska bort. Och inte varsomhelst. Nääää, för imorrn bilar vi ner till Sthlm tidigt på morgonen. Och imorrnkväll får jag somna med han jag saknar mest av allt i hela världen. Jag får pussa på den munnen som jag älskar att pussa på. Två månader sen sist nästan. Det är för mycket. Men nu ÄNTLIGEN! Jag längtar så jag spricker! SPRICKSPRICK!

Så nu ska jag sätta på musik och dansstäda toan för glatta livet! TJOHOOO!!!          

Hungrig en gång och det är jämt

Så fort man öppnar kylskåpet eller plockar fram en stekpanna så hör Gibson det, även om han befinner sig tusen mil bort. Då hör man tassarna komma hoppandes. Sen sätter han sig ner och tittar och tittar. Sen brukar han fisa.



Nu börjar bb snart. Jag måste göra fika FORT!

23dje dagens bild: En bild från i sommras



22a dagens bild: En bild på en tid du saknar


HV - kommer jag nånsin att få en sån bra klass igen? Gymnasiet var en finfinfin tid.

Nu ska jag hoppa in i duschen, rosta fraller och kika på bigbrother. Jag har inte bestämt mig om jag ska följa det i år eller inte. Meeen. De lär jag ju göra.

21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig


Den här bilden har jag redan lagt ut en gång. Mammpappi. Dom är ju inte en person utan två, men ändå. Dom är alldeles bäst dom där två!


20de dagens bild: En bild(er) på dina närmaste











                                                         







Fritte Fårstängsel - min trogna pluggkompis

 






Nu ska jag göra mig redo för badhuse. Simmasimmasimma ska jag och Kattapatte göra. Kanske bubbla en sekund. Och basta såklart. Med en frukt. De ä mysigt de.


19de dagens bild: En person som är snygg

Haha, och här dömmer halva Sverige ut mig. (Mest killar skulle jag tro).
Men det är ju som man säger. (Eller jag säger i alla fall så). Det är nånting me skidor.

Marcus Hellner är snygg. Inte skit-snygg (som dig Jonas ;) ). Utan... Skid-snygg! En blogg har han också. JIPPI!






18de dagens bild: En bild på din fritid




Jag och skogen, jämt. Näää, ja skoja ba. Hade passat lika bra me en bild på mina vänner, på min familj, på skypesamtal med Jonas, på matlagning, bakning, eller kanske framförallt ÄTNING och massa andra saker. Men jag har inte riktigt tid att hitta åt det perfekta kortet på min fritid. Jag kände bara att jag behövde en pytteliten paus från tentan. Den logiska precisionen mellan ontologiska grundtaganden, epistemologiska grundtaganden och metodologi i två vetenskapliga artiklar. Det är det jag ska fortsätta med NU. SKEPP O HOJ!

17de dagens bild: En ovanlig bild


Hur ovanligt äre int att ha likadana ansiktshalvor? Och hur ovanligt äre int att ha ett sånt där huvve, hals och kroppsform? Och huuuur ovanligt äre int att inte ha mittbena, snebena eller någon bena alls? Nae, just de.


16de dagens bild: En ful bild på dig själv

Detta var väl den lättaste hittills. Var ju bara att välja och vraka. Men jag funderar lite nu om det är dags att jag kommer på en ny min? Det här med att visa tänderna börjar ju bli så vanligt att jag nästan inte ens reflekterar över hur fantastisk ful jag blir. Nästan så det börjar bli snyggt? Va säger ni?  (Och ja, Katarina. Nog vet jag att du är ägare av minst 1000 andra bilder på mig som kan läggas i Sveriges (världens) fulaste människor fack. Men jag äger ju inte dom korten. Fast det betyder inte att du har tillåtelse att nånsin lägga upp dom eller visa dom för allmänheten på något annat sätt. Tack på förhand!)


Denna bild är ju förresten också en mycket mild variant av alla dessa fula bilder.

 


15de dagens bild: En person som du vill vara med


Fina jentan där i mitten. Visserligen vill jag ju vara med den fina jentan till höger också. Men henne får jag ju nästan (nästan) va me när jag vill. ;) Hon i mitten, även kallad muggan, murre och Marie. (Kärt barn har många namn) befinner sig ju på andra sidan jordklotet nästan. Tror jag det måste va? (Mycket bra lokalsinne även när det gäller hela jorden, surprise)! Så henne skulle jag hemskt gärna vilja va me. Två anledningar; 1. Jag saknar henne. 2. Om jag skulle va me henne nu så skulle jag ju också få vara på äventyr och hitta på massa busiga och roliga saker. Bilden är från ett pyjamasparty förresten. Vi hade pyjamas och drack white russian.


14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider


Den där tiden då man var för ung för krogen. Hemmafester i Petras lägenhet. Och lite fjoris fast sjuttis (17-års vis). Den tiden som man trodde skulle var för evigt just då. Men som är fantastisk att komma ihåg. Fina gamla tider.

Nu funderar jag på att slänga mig i sängen. Jag hade en helt fantastisk trevlig kväll hos systeryster igår. Imorse vaknade vi och käkade frukost och lunch nästan samtidigt innan vi begav oss på röda korset och fyndade fina kläder. En ny favorit kofta, en tshirt och världens snyggaste gympdojjer. Bästa Umeå. Imorrn ska jag bege mig och kika på fotboll på gympan hade jag tänkt. Me fett hår och allt. GNATT!


13de dagens bild: Du och någon klasskompis (gammal klasskompis).


Fannie o Jeg.

Nu ska jag pjåta lite med en hemlig sak som måste vara klar i dag. Sen beger jag mig till Ume på födelsedagsferre. Systeryster fyller 14 år. Eller nae ok, 28. Men det skulle kunna va 14. (Med bara lite överdrift). Det har nämligen hänt att folk misstagit mig för storasyster. Väldigt kul.

Trevlig helg! :)









12te dagens bild: En bild på din vardag



Jag brukar promenera i kvarnberge ganska oooofta.

 

 


11te dagens bild: En person du kan berätta allt för

Jo, jag vet. Det blir visst många bilder på denna karl.

Här var Jonas typ lika gammal som jag är nu. Alltså för ungifär två år sen togs denna bild. Nästan så att du ser yngre ut Jonas? Eller är det kanske rakat skägg som gör det?



Idag äre förresten strålande väder igen. Fast kallare. Igår åkte jag och Katta skidor i en hel evighet! Det var hur skönt som helst. Idag blire nog inga skidor. En promme har jag redan gått. Och va hände då? JO, tre rådjur såg vi, jag och Gibbe. Det har hänt nåt med mig. Jag är inte rädd för vilda skogsdjur längre. Förutom björnar då. Det kommer jag alltid vara rädd för. Kanske att jag beger mig ut en sväng till idag. Eller så söker jag lite extrajobb och sommarjobb och fixar och trixar hemma. Pilates ska jag i alla fall göra. Veckans plugg är inskickat och klarrrt och nu väntar bara tenta sen är första kursen gjord. Jag måste säga att distansplugg är grymt. Trodde att det kanske skulle va svårt men icket. Med litelite pluggdisciplin så funkar det ju alldeles utmärkt!

Skeppohoj! (Nu ska jag göra nåt skoj). (Kanske käka oboj (y) ). (Eller så int). (Paranteser kan det aldrig blir för mycket av).


10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll

Jag tycker ju så många är snälla.
En av dom är storebror! Snäll är hans förnamn. Och mellannamn. Och efternamn faktiskt. Förutom Rolf Henrik Andersson.


9de dagens bild: Någon i din släkt


Min fina vän Emeli och söt-Tindrus. Emeli är min tremening och Tindra är... vad är hon till mig? Till mina barn blir hon iaf fyrmening. Och jo, jag vet att det typ egentligen stavas tremänning. Men alltså männing? Henning? Naä. Mening tycker jag. Och bra mobilkamera har jag också.
Nu pluggar jag tydligen så mycket att det börjar svida i ögonen. Jag tar tillbaks allt jag har sagt om att detta är slappt. Det är det innnt. Punkt.

8de dagens bild: En person som du saknar

SVÅRT VAL! HMM. Nae.



Nu väntar jag på mina vänner som ska bli redo för lite mullebomys. Lite grill och lite skoter och kanske lite pulka. Det kanske blir så att vi fryser av oss alla tår och fingrar och till och med näsan. Men det tar vi då. FÖÖR. Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga... KLÄDER! Och just de. Dåligt underhudsfett. Speciellt på näsan.


7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp

Kanske att jag lagt upp denna nån gång. Men jag gör det ändå.
Detta är en av mina favoriter när det gäller att fånga ögonblick!
En eloge till dig Sofia, för det måste ju varit du som tagit bilden.
Kärleksfullt möte. Så fantastiskt!


Friday im in love

Idag hade jag och Jonas middagsdejt. På skype. Jag slängde av mig min underställströja och tog på mig en lite "finare" variant av tröja. Underställsbrallerna behöll jag på. Jag menar, skype. Satte även på mig ögonbryn och ögonfransar. Till och med deo tog jag på. Sen insåg jag att jag mest var dum i huvet som gjorde det. Jag menar, skype. Dessutom var han så jävla snygg också. En liten puss eller kanske en stor eller flera stora och flera små samtidigt skulle inte sitta fel. Men alltså ja, skyyyyyyype.

Om några få veckor får jag äntligen, äntligen känna dom där läpparna mot mina. PÅRIKTIGT! Om jag längtar? MMHAAAMMJOOOJAAAAAAAAAAAAAA!


6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


Visserligen umgicks vi ju ute på station på juldan. Men, i nyktert tillstånd var det ett bra tag sen. Sååå, vilken tur att denna dagens bild inte gills längre efter lördag. För då ska vi umgås! :) Fina Häna!

5e dagens bild: En gammal bild på dig själv

För nån dag sen när jag och Katta var ute och gick så passerade vi några högstadie elever. Jag tycker mest dom var lika små som typ mellanstadie elever minst. Så kommer inte jag ihåg att det var. Jag tyckte ju att jag var stor, vuxen och inte alls liten.

Lilla jag, 15 år. (Eller nyfyllda 16 var jag nog). Ser inte alls ut som att jag tyckte pappa var jobbig som skulle ta kort hela tiden. Det där efterlängtade traktorsläpet som man fick åka då man skulle sluta på högstadiet. För 8 år sen. 8 ÅR SEN!


4de dagens bild: En bild på en konstig tid i ditt liv

Konstigt tid i mitt liv? Och en bild på det? HMMMM.


Här satt jag och delade en lugn stund med en liten geting. Det var en mulen augustidag under den där veckan då jag lite på impuls åkte till en helt okänd familj och jobbade som nanny. Kanske inte så konstig tid i mitt liv. Mer annorlunda. Men ändå fin. Och lärorik!

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj


Gibbeboy.

 


RSS 2.0