BU!

Min mage har varit bra så länge nu! FÖRUTOM JUST IDAG! Jag tror jag åt väldigt dåligt igår. Tex så käka jag ingen ordentlig lunch. Åt frukost till lunch fast mellan frukosten och lunchen. Sedan käka jag en crossiant (stavning?) och plätta. Sedan käka ja en pizzabit och ingen ordentlig midda. Sen åt jag massor med fetaost på det och kvällsfika på kvällen. Det kanske låter som värsta drömdan att äta lite som man vill, när man vill men tyvärr så gillar inte min mage de så mycket. Sååå jag fick vända i ropsten imorse och åka hem och vila den lite. Dvs STÄDA LÄGENHETEN! Jag vågade inte åka iväg till grinda som är 4 timmars båtväg sammanlagt. Min mage hade kunnat sagt upp bekantskapen riktigt ordentligt och det är inte så skoj. Hur som helst. Jag har "flyttstädat" och rensat kylskåpet. Så nu har jag typ ingen mat alls! Fast de gör inge, jag har planerat de bra. Jaa, annars då? Jag har blivit lite brun, jag har en liten rand. Ja, jag har fuskat men de gör inge. Solen skiner iaf här och det är fint. Jag har även sett en riktigt bra dokumentärfilm idag. Jag grät, de va så otroligt. På egna ben heter den. Tycker alla ska se ---> http://svtplay.se/v/2020742/dokumentarfilm/pa_egna_ben?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2022416/sb,p115254,1,f,-1.

Annars så har jag en riktig skoldag kvar nu. Imorrn. Sen äre skolavslutning och fest. Sedan KOMMER JAG HEM! JIHO!

OCH förresten Katarina, jag tyckte faktiskt att de kändes lite fel me tandencykel. Jag borde ju veta att de heter tandemcykel! Så jag cyklade inte på min tand alltså.


GOKVÄLL

De blev inge kajak. Därremot bleve tandencykling och de va de värsta jag varit med om. TÄNK ER! Jag vågar inte äns cykla vanlig cykel inne i stan. JAG VAR LIVRÄDD!










SÖNDAG

Idag är en sån här dag:



Nu ska jag ut i solskenet och... PADDLA KAJAK! LYCKA TILL!
                        
                                        

FREDAG

Idag har jag sovit hur mycket som helst. Jag skulle egentligen bara vila ner lunchen lite medans jag såg på bellatyrashow fast jag somnade såklart. Och vaknade. Och snosade. Lite till och lite till. ENDAST TRE TIMMAR! Sen vaknade jag och satt mig upp. Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle kunna ställa mig upp. Jag var så nyvaken och blev aldrig vaken. Tillslut lyckades jag och gissa vad jag gjorde då? Nåt helt stört. Jag tog på mig träningskläderna och drog ut och sprang.

Varför har jag vare så trött då?

JO, för igår var vi först på skansen. Sen stressade jag till jobbet och tokstädade. Sen stressade jag vidare till Sofia för att öva på manuset. Där bjöds de på vin. Jag drack ett glas. Ett litet platsglas. Ja, jag blev självklart full. Klockan tio var jag hemma. Då skyndade jag mig isäng. Men självklart kunde jag inte somna så fort. Somna typ tolv. Upp halv sex. Stress. Åkte till Sandra. Lockade håret. For på skolan. DRACK EN KLUNK VIN (Ja, detta är inte ett skämt. Folk hade tage me sig vin för att lugna nerverna). Sedan hade vi genrep som gick så fruktansvärt dåligt. Ni förstår jag lyckas ofta få skrattattacker sådär i helt fel tillfälle. Även Sandra. Vi dog några gånger. Sedan helt plötsligt kom de publik. HUR MÅNGA SOM HELST. Jäklart fullt vare av folk. Vi hade ingen aning om detta alltså. Så spelade vi en gång. De gick rätt skit fast ingen visste ju hur pjäsen egentligen skulle va. Sen blev de ba värre. Vi hade ju nämligen inte ba en föreställning. Nae, de va för mycke folk. Så vi spelade igen. För ännu större publik. När vi äntligen var fädiga tror jag att vi alla somnade. Så trötta va vi. Det är därför jag har råkat sova bort nååågra timmar idag. Och de va tydligen nån slags tävling mellan alla grupper. Alla som såg på fick rösta. Och gissa, VI VANN!!! Så de kanske var värt att skämma ut sig för ett slag.

Nu ska jag sova. Jag saknar Jonas!


Ja!

Idag har alla i klassen gått omkring och sett bajsnödiga ut. JAG MED! Förutom min sköna sträckning är jag så lemmen, så lemmen, så lemmen. Alla andra har träningsverk. För dom vet inte vad lemmen är för nå.

Annars är jag väl lite, lite besviken. Jag trodde nämligen att denna vecka skulle bli alldeles förträffligt slapp och härlig med temaarbete. De hade säkert vare jäkligt härligt om de inte vore för att vi slog på stort och ska spela teater. TEATER. Tyck de är skit kul men allså nu börjar jag bli nervös. Vi ska ha på oss lakan på kroppen sen har vi gjort egna kransar på skallen. Plockat kvistar och bundit och sprejat me guld. Min tumme är helt nersprutad och de går inte bort. Alltså har jag guldtumme. Fint. Annars har jag kämpat mig ut och sprungit ikväll trots att jag är handikappad. OCH jag tycker de är lite tråkigt att laga mat till mig själv. Av vana lagar jag hela tiden fyra portioner så nu har jag två st extra i frysen. Det är ju iofs lite bra om jag bara kommer lyckas komma ihåg de. SÅ KOM IHÅG. Nu är jag så trött, så trött. Så jag ska sova. SOVGOTT!


Gammal bild igen. Hanna Anna 19 år. Fyfan va gammal jag är.

SÅ HIMLA KUL!

Jag har sträckt ljumsken. Men de vare värt!
Vi har haft friluftsdag i hagaparken hela dan. Spelat brännboll, fotboll, promenerat LÅNGT och skrattat.


Den här bilden har ingenting med dagen att göra (förutom fotboll). Jag kände ba att de va dags för en bild, även om den är rättt gammal. Tycker om den för de syns att jag och Sara var i vårat esse. Att vi hade en slags period. (Tror de kan ha vari den där surperioden?)


Så pruttigt

Nu har jag fått solbränna! Både i går och i förrgår låg jag ute på en filt i bikini och sola. Igår skulle Jonas smörja in min rumpa och mina ben där bak eftersom jag brände dom så mycket i förrgår, fast fram.. mm ja. Men han råkade bara smörja in min rumpa så därför har jag vit rumpa och röda ben. Plus två fingrar som sticker ner vita på det röda. Det klassiska! Annars är de inte så bra väder idag. Det har tokregnat TILL OCH MED IN i lägenheten. Fast nu ser de ut att kanske bli lite sol. Men det som känns SÅ HIMLA PRUTTIGT nu är att Jonas just har farit hem. Till Burträsk. Jag är jättejätteavis för jag har redan sommarlov inuti mig. Den sista veckan i skolan känns som mest som en evig väntat. FAST vi ska göra massa roliga saker så det blir nog ändå skoj. Men änddåååå, de gå som int se bort från att jag int vill nå annat än hem till fina norrland! Nu ska jag rensa PAPPER OCH SKAFFERIET! Jag ska nämligen äta upp allt som finns där på en vecka och inte handla nått nytt (om de int är riktigt kris). Och nu kom jag på vad jag drömde inatt. Jag drömde att jag åt KORV! Jag har inte äte korv på flera månader och jag tror påriktigt aldrig mer att jag kommer göra de. De va nämligen nåså fruktansvärt vidrigt i min dröm. Hur kan man äta korv?


SAGAN OM MIN TAND

Hej, jag heter Anna och jag har haft problem med min tand i två månader. Jag har varit hos tandläkaren flera gånger och ena gången har jag fått höra att jag har problem med tandhalsen och då fått tipset att smörja med tandkräm. Andra gången fick jag veta att jag gnisslar tänder och att det är därför det ilar och smärtar. Dom slipade då ner den litegrann för att göra de bättre. Igårkväll barka min tand loss totalt och betedde sig som att den mest av allt ville sprängas. Den gjorde även så att halva mitt ansikte fick migränanfall till tusen och varken ipren, tandkräm eller någonting hjälpte. Inatt har jag sovit kanske sammanlagt fem minuter? Resten av TIMMARNA har jag legat i sängen och gråtit, vridit mig och tryckt på ögat (ja, de kändes som de skulle ploppa ut). Jag har aldrig känt en sån smärta i hela mitt liv och det är inte äns lite till överdrigt. Idag gick jag till tandläkarn igen. Då började hon prata om att jag hade tandhalsar igen och att jag skulle prova smörja på lite flour. DÅ BRAST JAG och började nästan gråta. Då berättade hon att min tidigare lagning på den tanden inte hade varit så djup så att chansen var inte alls stor att de skulle blivit en infektion. Hon berättade även att de va onödigt att göra rotfyllning på en sån fin tand. Och (kanske de viktigaste) att det kostade så mycket pengar. För dom alltså. Jag har tandförsäkring. Hon ville skicka hem mig och se om flouret på tanden (som jag även fick på tanden mitt första besök hos tandläkarn) skulle hjälpa. Hon ville att jag skulle prova en dag till. Då bröt jag nästan ihop och berättade att inte äns ipren hjälpte. Så då sa hon "OKEJ DÅ, VI GÖR EN ROTFYLLNING!" Hon var dessutom väldigt irriterad och jag var livrädd.
När hon "öppnat" tanden mjuknade hennes röst lite och hon erkände att de nog va VÄLDIGT tur att dom öppnade tanden ändå.

Såhär har jag gåttomkring i över två månader.


NU KÄNNER JAG MIG SÅ LÄTTAD. IKVÄLL SKA JAG PROVA TUGGA PÅ HÖGER SIDA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ EN HEL EVIGHET! Det var allt för mig. Nu måste jag räserskriva en hemtenta som jag ska lämna in imorrrrrn!

FIIINA HEEELG OCH JAG HAR HAFT MIN (jonas) KAMERA MED MIG (iaf på lördan). Det här är nog världens längstat rubrik!












JAAAAAAAAAA!

Idag har jag först och främst gjort bort en hemsk redovisning och opponering, blablabla.

OCH

När jag satt mig på tunnelbanan hem ringde telefonen.
Det var Kattapatte som ville fråga vad jag skulle göra i helgen.
Varför då tro?
JOOOO, för hon har bestämt sig för en sista minuten tripp hiiiiiiiiiit! Fantastiskt!

Så nu ska jag ut i solen och grilla huden lite. Sen ska jag löpa jävlart gäärnet runt hela jäkla lidingö och göra glädjeskutt samtidigt. Det är långhelg, de är sool och jag kanske ska våga åka en karusell på grönan ihelgen. Eller kanske bara parisarehjulet. (KANSKE allså). MEN JIPPI!


Och denna låt är bara helt fantastiskt!

Att fånga ögonblick



Peter sitter på en stol och tar på sig skorna och snackar i telefon. Marie försöker få Peters uppmärksamhet med ett tuggummipaket. Jonas bjuder Sami på kakor medans Sami håller på doppa ballerina kladdkaka i ett glas mjölk. Vid ytterdörren. Med ytterkläder. Just före dom skulle fara hem.


GODNATT!

DAGEN EFTER DAGEN FÖRE

Jo, de va precis så bra som de va! Och jag har absolut en ny favorit. Fast framförandet igår var dubbeltdubbelt så bra!!!


Jag är lite svag för människor som spelar piano.

Annars så slutade kvällen igår med att jag och Marie provade på att vara nykterister. Jag är chockad över oss. Rent nästan förtvivlad. Hur kan de komma sig? Ja vettefan men slutsatsen är iaf följande: 1. Ingen tycker man är rolig. 2. Man tycker inte att fulla människor är så roliga heller. 3. Man känner sina fötter. 4. Man känner att det är kallt. 4. Man känner att det regnar. 5. Man blir riktigt rädd för människor som ska kräkas på tunnelbanan.

Annars vill jag tacka alla närvarande (fast inte vip rummen på collage) för en trevlig kväll. Jag vill också bestämma att vi nästa gång skippar den fina delen av Stockholm och istället kör på den lite mer grisiga delen. Där man känner sig mer hemmastadd! Nu kommer snart Muggan och Sami hit och jag tror vi ska äta kycklingfärs till midda. SKÅL!


GOKVÄLL MINA VÄNNER

Det var ett tag sen jag skrev. Typ förra veckan. De va iofs inte så långt tag sen fast Katarina kan faktiskt ha vunnit över mig i bloggskrivning den här veckan. Det ärrr ovanligt ska ni veta!

Vad har jag gjort då? Joo, vi (jag och Henke och Jonas och hela Sthlm) har haft besök av tvillingbror Simon och firat valborgs. Det kändes ungifär inte så mycket som valborgs utan mer som en vanlig och trevlig fest. Förutom att jag upplevde mitt kanske livs hungrigaste ögonblick på skrov. Jag va till och med så hungrig att jag inte åt upp de på en gång utan väntade tills jag visste att jag skulle njuta av det till max. I SÄNGEN! De va GOTTT ska ni veta!

Annars så hade jag väl tänkt slänga upp en bild här från valleballe. Sen så kom jag ju på det att jag inte hade nån. Det är rent nå tragiskt! Jag hade iaf på mig mina randiga strumpbraller som jag har letat efter i evigheter. Dom gick visst sönder också plus att jag råkade blöda ner dom (nej inte så) utan med ett raksår på benet. Rätt rakt och rätt så mycket gjort av min rakhyvel. Hur lär man sig raka bena?

Nu ska jag snöra mig isäng. Snart äre fredag och då kommer Muggan. Jag längtar och jag hoppashoppashoppas att det kommer va helt sommar då. KOM IGEN! Sen äre lady gaga på lördag också. Jag måste börja lyssna riktigt mycket på henne från och med imorrn så jag kan sjunga med. Annars kan jag väl som bara sjunga "popopopopopopopo pokerface" hela tiden. Jag tror det blir kingpinnepungarne!

SEE YOU LATER!

RSS 2.0