ANDREAS WIJK, DU ÄR SÅ JÄKLA BRA




Bara efter

Förlåt Katta. De blev inga förebilder.

Möblerat om i flickrumme!


Tre fruktansvärt raka små ramar på väggen och en hemskt överstruken sängkappa.





Min stabila och organiserade bokhylla.


Och äre int fantastiskt att det är ljust ute fortfarande? SOM RENA RAMA SOMMARDAN!


MINUSGRADER

ute. Men inte i min kropp. Där äre mest plusgrader nanting. Hur länge är det lag på att man får vara halvsjuk och halvfrisk samtidigt? Äre int meningen att man ska bli helsjuk en liten stund och sen helfrisk igen? De trodde jag!!! Anna Less Andersson är mitt nya namn. Och prutt.

Nu ska jag läsa lite socialpedagogik och samhällsförståelse. Sen ska jag vänta på att vårdcentralen ringer upp så jag får min tid. Utredning.nuochhelstidag vill jag ha.

Sen ska jag fasen möblera om i mitt rum. Kan int ha sängen under fönstre. Fönstre läk in kallluft och jag få ont i halsen och däd däsa.

Tack gode gudrun för att Jonas kommer hem ihelgen! SÅ UNDERBART FANTASTISKT! Men de hade varit ba ännu lite mer fantastiskt om jag kunde få tillbaka min normala kroppstemperatur innan. KOM IGEN KROPP! KOM IGEEEN!

28de dagens bild: En tokig bild

Kanske måste man titta två gånger. Det är ju som Adam. Men sen finns det nån som nästan ser ut som ett fattijon i bilden också. SÅ TOKIGT!


HIPPHIPP HURRA

Nu tog jag steget och skickade in tentan. Fast jag inte vet om jag var helt nöjd. Men nu äre gjort. När man väl har skickat in den kan man inte ändra. Det får bära eller brista. Jag vet att jag är sämst på skriva här nu förtiden. Min dator har dödde. Har pappas nu. Förhoppningsvis får min dator börja leva kanske redan ikväll. Min radiochtv pappa (och även kanske lite datapappa) sitter och knåpar med den nu. Fast nog har den sjungi på sista versen snart nog. Ba ja lyckas få mig ett sommarjobb så ska jag införskaffa en ny!

Hade förresten jättetrevligt igår. Tack till Simone och Malin för fint uppstyrt och att jag fick hänga på. Och tack till dom två andra magont och feber vännerna också! PÅ FREDAG KOMMER JONAS! Och på lördag äre högskoleprov. Jag ska utsätta mig ännu en gång. För jag ska komma in på den skola jag vill i höst. SÅ ÄRE BA!

Nu ska jag äta en muffins, kanske måla lite eller kanske ba bada och läsa bok. Fin söndag!


Bättre sent än aldri

27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt


Haha, skratta eller gråta. Roligt vare i alla fall att bleka håret och inse att det enda som ville blekas ordentligt var utväxten. Det där var absolut min absolutaste flintperiod!





 





INGET ONT OM MARKISGATAN 11

Jag älskar detta hus och mina föräldrar och mina djur och jag älskar att jag har mina bästa vänner nära. MEN JUST NU HAR JAG EN BO-KRIS. Jag vill ba indreda mitt eget bo. Jag längtar verkligen. Jag är nästan benägen att fråga mig själv "varför flytta jag ens från Sthlm?" Även fast de int riktigt var vårat eget bo. Men det var ändå mitt och Jonas bo litegrann. Fast i andrahand. Med andra människors möbler. Jag är ba så himla bäst på att glömma bort negativa saker. Det är ju i och för sig en bra egenskap men just nu behöver jag påminna mig om att;

1. Jag vill inte sitta i en liten lägenhet och studera heltid på distans hela dagarna i Sthlm. Jag skulle känna mig så ensam och uttråkad då.

2. Det gör inge att man bor hos sina föräldrar en liten period i livet. Även om man nästan är 24 år!!!

3. Det är int så länge kvar tills Ume och lägenhet och kärlek (och förhoppningsvis ännu mer plugg, fast på icke distans).

4. Distansförhållande ÄR inte SÅ JOBBIGT! (De är bara JÄTTEJOBBIGT).

SÅÅÅ.
De va ba de ja ville säga.

Fantastiskt väder idag förresten. Jag är röd i fejjan!!!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILLBAKA

-skall du vara kära feber. Har saknat dig. Jättekul att du tog med dig en tät näsa och tjock hals också. Uppskattar det verkligen!!!


HÄJJA HÄJJA

Nu jer ji feberfri. 37.1 oppa morgonkvisn he jer ju nästan som optimala morgontempen för jig. 36.9, he jer väl som egentligen de bäääst men de här he duug å ji jer glaa för de! Ji håll opå me tentan min å he jer då rent naalta schvart. Ja känn ji ha som dåliga odds ve ji. Men ji vål int roop hejda förrän ji fatt me över bron int. Nae. 

Nu ska ji lag me na gomatn å ät. Sen må ji he me ut i finveere. He bli en promenad me Empan o kanske hojna Katarina (oj pitemåle kom in oppa besök å). Sen må ja post nå traderapaket. Ji ha fått sålt två par skor och en jaaack. He vart int mysche betalt för he men he jer så he jer ve tradera. Ibland tjän man rent nanting se bra men ibland går he som int riktigt lika bra. 100 kroorn he jer va ja fått in på ett ungifär. Men he jer ju i varje fall na snusdosern å he jer ju bra he.

Nu må ji sätt lite fart så ji hinn ve å ät i lungern ro. He ger viktig för magen min. Int stressät int.


HEJDA!

SURINLÄGG

DET HÄR ÄR INGEN ROLIG DA!
FÖR JAG ÄR SJUK.
OCH JAG SKULLE HA FARIT PÅ INFLYTTNINGSFEST I UME IKVÄLL.
DET BLIR INGE AV.
OCH JAG ÄR LEDSEN.
OCH SUR.
PÅ FEBERHELVETET.
OCH PÅ
ATT JAG
ÖNSKAR ATT JAG KUNDE VAR EN STÅLKVINNA
OCH BARA
SKITA I FEBERN.
MEN
DET
ÄR JAG INTE.
SÅ JAG SKRIVER PÅ BLOGGEN.
ME CAPSLOCK.
FÖR JAG ÄR SUR.
PÅ FEBERN!!!


IGÅR








Och så Katta och Tina och lite dansbanan i täfteå (?) och bigbrother och vanligt hederligt tjejsnack (och kanske lite ovanligt) och litelite vin (fem klunkar för min del för att vara nästan exakt). MYCKET TREVLIGT!

Idag tackar jag mest vädergudarna för att det blåser och är mulet. Annars hade jag nämligen inte fått många knop gjorda idag. I skolväg alltså. Jag har alltså bara rast nu. Ska sätta igång med att börja planera en undervisningslektion NUU alldeles strax (då jag har kollat facebook och några bloggar och kanske tagit ett litet kex och kollat efter skinnjackor på tradera och ja... petat tänderna?) Ibland äre ba så. Visst förstår ni? Ja, va BRA! 

Idag kommer förresten storebror hem. Han ska spela på coasters på fredag. Jag vet inte äns var coasters är? Men jag ska nog dit ändå. Det ska iaf bli skittrevligt att han kommer hem en sväng. Både för att det ska bli kul att ses men också för att vi alltid äter lite godare mat än vanligt då nån kommer hem. Välkommenhemmidda! Dessutom äre alltid tillåtet att hur mycket godis man vill när nån kommer hem. Världens bästa regler faktiskt. Tycker jag!


headerlös

får min blogg va tills jag klurar ut nå bättre! TJOFLÖJT!

JAG ÄR BORED BORED BORED

Denna lördagskväll håller nästan på att kvala in på en av dom mest uttråkande lördagskvällarna detta år. Jag är uttråkad. Men vad gör de om hundra år? Jag har iaf gått på solpromme me Emeli idag, bytt Frittes kattlåda, försökt sitta ute och sola, badat badkar och läst studentlitteratur, lagat god middag, bakat choklabollar och sett melodifestivalen. Nu ser mamma och pappa på lost. Dom är helt lost i det. Jag slutade se det nån gång för femti år sen. Så mitt intresse för att se säsong tre är ganska lost. Haha. Förstå min pappa-humor nu. Jag hade iaf tänkt göra årets blogginlägg och uppdatera me lite halvkassa mobilkort. Det suger att ta kort med endast mobilen jämt och ständigt. Jag saknar Jonas kamera. Och mitt minneskort till min digitala som jag har lyckats glömma i Sthlm eller slarvat bort. Detta är iaf några kort på vad jag har sysslat med den senaste tiden.


Vare på lappvattsheden me Katta och Gibbe. Synd att jag inte var lite modigare och hade lite bättre kamera. Då hade jag kunnat fått en drömbild på den där renfamiljen (eller släkten, dom var ju minst 1000 st) som vandrade där uppe på andra sidan. Plingelingelinge hörde man från ledar-renen.


Sutte bakom Katta på skotern och njutit av att få besudla mina täckbraller men den mest fantastiska doften som finns. Skooooter.


Förevigat hur det ser ut nästan varje dag när det nalkas matlagning.


Filat ihop lite rotgrönsaker i ugn alá Jonas Persson. Alltså med honung.


Knådat ihop och stekt lite linsbiffar.


Käkat matn. Och återigen gjort den vanliga tabben att göra för lite.

De va de. Jag ångrar nu att jag inte dokumenterade dagens maträtt. Fast bara för att jag känner att alla människor borde testa laga detta så lägger jag ut en frestande bild från hemsidan.


Muscovadogrillad lax med jordgubbsallad. MMMM! Här är recept på de. 

Så, dagens bild då? Den ska tydligen vara på någon/några jag alltid har roligt med, och det mina damer och herrar är exakt samma bilder som jag la ut på mina närmaste. Alltså för några inlägg sen. Så jag referar helt enkelt till det inlägget. Så himla rolig jag är. Men jag ids rent inte leta fram nya kort.

Nu funderar jag på ändra min header bild också. Jag är som less på den. Så kanske att jag gör det medan jag väntar på att Jonas ska se klart sin film och ringa.
Jo se fåre bli!











OH HAPPY BLOGG

Fyfasiken vilken tråkig blogg jag har. Idag har jag pluggat, åkt skidor runt berge, sett skidor, duschat och tvättat! SÅ ROLIGT ELLER HUR! Nae, jag har en bloggsvacka. DET ÄR TRÅKIGT. Men just ja, dagens bild kan jag ju lägga upp.

25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad.

Många personer äre som gör mig glad.


En av dom är bästa systeryster! (Och filurmamman som skymtar i bakgrunden såklart).


Prutt och fis. Nu äre bb-time på teven.




RSS 2.0