PICS

FÖRFEST.






CLARK LANE.




ÖLTÄLT.








FRÄSCHA KVINNOR I BILEN PÅVÄG HEM!

 

 


Det är

LJUST ute nu typ. Klockan är mycket (om man tänker att det är natt) men lite (om man tänker att de är morgon). Jag orkar inte tänka nåt, jag bara tycker att jag inte behöver de. Jag har vari i pite ikväll och haft så himla trevligt. Varit stolt över min fina tvillinbror och haft ett leende åt alla mina nära och kära hela kvällen. Jag ler fortfarande, tänk att jag har sån tur att få umgås me så roliga och fina människor!  Nu ska jag sova, imorrn ska jag förhoppningsvis få pussa på min fina Jonas. TÄNK att jag har en sån fin kille. JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Jag har dessutom tage massa kort hela kvällen, vi har lekt groddrinkleken och jag har både lyckas pricka me flit och pricka me blundade ögon. Kortbevis, dom kommer sen! PUSS PÅ ALLA BALLA!

URSÄKTA MIG KATARINA

för bilderna i förra inlägget utan text.


Postat av: Katta
Men säg gärna vars hur när också?!?!?! Du och Caje igår?? Nånstans?? :) :) :) Puss



SVAR: Vars hur och när också! Nu har jag sagt de. Är du nöjd? NÄÄ ja skooja. Vars? På burträsket i en båt. Hur? Vi lånade Jonas båt och rodde ut en liten bit tills vi hittade de perfekta stället! När? Igårkväll. Jag och Caje, jaa! De va jättemysigt och trevligt och vi blev lite fulla och pratade och ditt och datt, sen gick klockan jättefort och vi cyklade hem på lite vingliga ben, men bara lite. :)



FINT




VÅRA FRAMTIDA BARN JONAS!


 


Ne nu får du ta och komma hem

JAG SAKNAR DITT SKÄGG JONAS! Och dig. Har nästan nyss kommi hem från Saras födelsedagskalas. Vi har spelat "vem vill bli miljonär". Jag kan nu konstatera att jag gärna vill bli miljonär. Men att jag borde gå allmännkurs a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o OSV först!

SOVGOTT!


REKORD SKRIVNING

Jag är på G!

Jag och Marie vann över vädret! Så underbart med en långnäset dag. Så underbart att jag hittade ett parasoll men inte behövde använda det även fast det började regna i några sekunder. Så underbart med volleyboll, både på dagen och på kvällen. Ett helt burträskgäng och trelagsturnering och STOR FÖRLUST. Men vad gör det? Jag ligger i sängen med varmt ansikte precis så där som de ska kännas efter en dag på stranden och en kväll i sanden. Imorrn äre långnäset igen och det enda jag saknar just nu är min fina kärlek!

PUSS

Jag tror jag tror på SOMMAREN!

Muggan: Jag blir lite sen, typ kvart över! Har ni ett parasoll?

Jag kan inte svara för jag ringde upp min sista kr till Jonas mobilsvar. De va jätte värt och vi har typ inget parasoll. Men SKIT SAMMA! När jag skriver me stora bokstäver så skriver jag högt!

Nu ska vi fara på långnäset. Det spelar fasen ingen roll om de regnar, snöar, åskar eller blåser!!! HAVE A NICE DAY, de ska vi!!!

DAAUG

Uppstigning och glädjekänsla. SOOLIGT TYP! Hejdåpuss på Jonas som åker till UKRAINA (JAAA!) Långnäsetplaner. Regn. Långnäsetplaner i stöp. Mobilhämtande (mobil glömd i taxin i lördas). Picknick utanför golfbanan (JAA!) Hundvaktande. FF. Tupplur. Glass. SPELKVÄLL. Kamera.








Nu säng. SPÖKRÄDSLA. Busig hund. Myssommar och jag saknar redan Jonas! GODNATT! Imorrn SKA VI PÅ LÅNGNÄSET! CAPSLOCK PÅ DE!


HEJ!

Igårkväll var jag hos Evelina. Vi åt jordgubbar och glass och skrattade och jag snusade och snusade och vi lärde oss hur man gör hjärtan på facebook och att man kan köpa billiga underkläder på ebay. När jag körde hem fick jag den där känslan i kroppen. Ni vet den då man har lust att åka på roadtrip och sjunga HELA VÄGEN. Ja, just den. Jag sjöng för kung och fosterland! Ikväll äre btk-svängen och imorrn stadsfest. Jag hoppas att solen tittar fram för jag är rätt supersugen på sitta i gräset och dricka en kall (varm) öl ikväll och imorrn har jag sån fruktansvärd lust att åka gummibåt på älven. Jag har längtat efter det hela mitt liv men aldrig lyckats. Vädret har kissat på mig varje gång. Snälla väder, kissa inte imorrn. Eller ikväll.


Den oförglömliga Burträsksvängen för några år sen!

 


SOLEN LYSER

Idag har det varit sjukligt varmt. Men jag klagar INTE. (Gör jag visst men innerst inne njuter jag). Det är bara det att det är inte normalt för mig att automatiskt lägga mig i skuggan och läsa istället för att svettas i solen. Så, kom igen kära vänner - gå på semester nu så att vi kan fara på långnäset! Jag behöver bada!!! (Nej, jag åker inte på långnäset så gärna ensam. För jag vill spela volleyboll och kort och äta bullar och leka delfin (läser du katarina?!?!) SÅ KOM IGEN DÅ!


GAMLA FYND I GAMMAL GARDEROB!








RSS 2.0